Рецепт Торт «випускний» фото

Торт «випускний»
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто , Яйця
Страви без випічки
На святковий стіл
Випічка , Торти
Кількість порцій: 30
Час приготування: 3 г. 0 хв.

Скоро в школах відгримить останній дзвоник. Всі випускники зберуться на святковий бал. І тут як не можна до речі, стане в пригоді цей чудовий тематичний торт, спробуйте і ви!

Опис приготування:

Хочу вам розповісти, як приготувати торт"Випускний" в домашніх умовах. Приготування торта можна розділити на кілька етапів: випічка коржів, приготування крему, формування торта, прикраса. Для торта знадобиться близько 5-6 коржів, нижче є детальний опис їх приготування. Рекомендую заздалегідь подбати про елементах декору: мастиці, харчовому барвнику, кремі зі збитих вершків і білому шоколаді. Удачі в приготуванні!

  • Яйця - 10 штук
  • Цукор - 4 склянки
  • Крем - 900 грам(20%)
  • Борошно - 5 склянок
  • Розпушувач - 3 чайних ложки
  • Молоко - 4 склянки (для крему)
  • Цукор - 2, 5 склянки (для крему)
  • Борошно - 5 Ст. Ложок (для крему)
  • Яйця - 4 штуки (для крему)
  • Мастика - 1 За смаком (для прикраси)
  • Харчовий барвник - 2 штуки (бордовий і жовтий)
  • Крем зі збитих вершків - 2 штуки (білий і коричневий)
  • Білий шоколад - 50 грам (для прикраси)
торт
Приготуємо коржі для торта. Для випічки одного коржа: три жовтка зітріть з 1, 3 склянки цукру до білого кольору, введіть 300г сметани і збийте. Потім додайте
1, 3 склянки борошна, змішаної з 1 ç.l. Розпушувача. Збийте 3 білка і обережно перемішайте з отриманою масою. Коржі випікати в духовці, 200 градусів, 30-40 хвилин.
торт
Приготуємо крем. З'єднайте 1 стакан молока і цукру, перемішуючи доведіть до кипіння. Додайте борошно, яйця і молоко, що залишилося. Доведіть суміш до кипіння, потім дайте крему охолонути і загуснути.
торт
Формуємо торт. Змастіть нижній корж кремом, на нього викладіть наступний, знову змастіть кремом і так до самого верху. Кремом, ретельно промажте торт з боків. Торту потрібно надати форму книги.
торт
Мастику розкачати в тонкий пласт.
торт
Отриманим пластом мастики накрийте торт. Краї подрежьте ножицями.
торт
Всі краї і нерівності мастики, слід гарненько відшліфувати.
торт
Кремом зі збитих вершків, за допомогою спеціальної насадки, сформуйте сторінки книги.
торт
Кремом, іншого кольору, створюємо палітурка.
торт
На розвороті книги, харчовою фарбою, наносимо необхідну напис.
торт
'ятати - вирізаємо з мастики, пофарбованої харчовим барвником в бордовий колір.
торт
Для рельєфності напису, кожну букву, можна обвести білим шоколадом.
торт
Фінальний акорд. Робимо з мастики дзвіночок ( пофарбованої, за допомогою харчового барвника, в жовтий колір).
торт
Торт"Випускний" готовий! Смачного!

Схожі рецепти