Торт винятковий
(покроковий рецепт з фото)
Хочете приготувати торт винятковий в домашніх умовах? повірте, цей маковий красивий торт не дарма носить таку назву! Дуже смачно і дивно красиво вийде, хіт святкового столу!
Такий ось апетитний рецепт торта виняткового недарма носить таку гучну назву, ще б пак. Скажу більше - друге ім'я такого тортика - Королівський! Це не дарма, адже по суті це не тільки смачний і красивий, але і дуже простий у приготуванні торт! Зараз я вам цей простий рецепт торта виняткового і розповім!
- Борошно - 120 грам
- Мак - 200 грам
- Вершкове масло - 100 грам
- Вершки - 50 грам
- Яйця - 5 штук
- Цукрова пудра - 150 грам
- Мигдальний крихта - 2 Ст. Ложки
- Крохмаль - 2 Ст. Ложки
- Коньяк - 3 Ст. Ложки
- Розпушувач - 0.5 чайних ложки
- Згущене молоко - 0.5 штуки (половина банків)
- Вода - 0.5 склянки
1. За допомогою міксера взобьyoм до пишної піни відокремлені від жовтків яєчні білки. Як тільки білки досягнуть потрібної густоти і обсягу, потроху, в кілька прийомів, додаємо цукрову пудру.
Потім вводимо жовтки, не припиняючи збивання.
Потім вводимо жовтки, не припиняючи збивання.
2. Мука харчування, миндальную крихту, розпушувач, крохмаль. Заважаємо до однорідності.
3. Домішуємо до тесту мак.
4. Відправимо майбутні коржі на 40 хвилин в розпечену духовку. Дістаємо, охолоджуємо і нарізаємо на три коржа. Крем робимо, збиваючи масло зі згущеним молоком.
5. Кожен корж просочуємо коньяком, змащуємо кремом і складаємо один на одного.
6. Верхівку прикрашаємо, як вам подобається. Наприклад, можна полити розтопленим білим шоколадом, щоб вийшла глазур. Хай щастить!