Торт тришаровий
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 8
Час приготування: 10 г. 0 хв.
Якщо ви задумали поласувати чимось солоденьким (особливо випічкою з різними наповнювачами), то обов'язково скористайтеся рецептом торта тришарового. Вас приємно здивує його ніжний казковий смак.
Опис приготування:
Придивіться уважніше до рецептом торта тришарового. Його готувати нескладно, але має бути небагато повозитися. Адже кожен корж має свій власний наповнювач. Крім того, треба приготувати сметанний крем і зварити глазур. Коржі виглядають дуже апетитно і без просочення. Але коли вони змащені кремом і залиті глазур'ю, то смак перевершує всі найсміливіші очікування. Торт виходить ніжним і ароматним.
- Куряче яйце - 3 штуки
- Крем - 2, 5 склянки
- Сода харчова - 1, 5 чайних ложки
- Цукровий пісок - 2 склянки
- Борошно - 9 Ст. Ложок
- Ізюм - 100 грам
- Горіхи - 100 грам
- Мак - 50 грам
- Крем - 1 Склянка
- Какао - 4 Ст. Ложки
- Цукор - 3 Ст. Ложки (для глазурі)
- Молоко - 170 мілілітрів
- Вершкове масло - 100 грам
1. Перед тим як приготувати торт тришаровий, підготуйте наповнювачі в тісто. Для цього замочіть порцію маку. Потім докладний горіхи. Замочіть і промийте родзинки.
2. Приготуйте тісто для кожного коржа. Візьміть одне яйце, 1/2 склянки сметани, 1/2 склянки цукру, 3 столові ложки борошна, 1/2 ложки соди. Все ретельно перемішайте. У перший корж додайте мак. Перемішайте. Випікайте в духовці при 180 градусах 25-30 хвилин.
3. Замісити тісто для другого коржа. Ізюм був замочений і промитий заздалегідь. Тепер слід родзинки гарненько промокнути від вологи і додати в тісто. Перемішайте. Поставте в духовку на 25-30 хвилин при 180С.
4. Тісто для 3 коржа готується за таким же рецептом. Потім в нього додаються подрібнені горіхи, все добре перемішується і ставиться в духовку.
5. Підготуйте крем. Для цього спочатку збийте сметану. Потім додайте цукор і збийте все разом.
6. Промажьте коржі кремом. Поставте їх у холодильник на 8 годин для кращої просочення.
7. Зваріть глазур. Для цього прокип'ятіть молоко. Потім додайте в нього цукор і какао. Постійно помішуючи на слабкому вогні, варіть глазур до повного розчинення цукру. В кінці покладіть шматочок вершкового масла. Зніміть глазур з вогню.
8. Дістаньте з холодильника торт. Залийте верхній корж глазур'ю. Прикрасьте його за своїм смаком (можна фруктами). Дайте можливість застигнути глазурі. Тепер можна пригощати гостей.