Торт «Сорочка з краваткою»
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 8-10
Час приготування: 3 г. 0 хв.
Торт "сорочка з краваткою" готується з бісквіту і обробляється мастикою. Не скажу, що приготувати його так вже просто, але цілком під силу. Навіть якщо вийде трохи криво, зате точно буде смачно!
Опис приготування:
Торт "сорочка з краваткою" готується з будь-якого бісквітного або пісочного тіста. З кремом теж немає ніяких обмежень. Якщо ви хочете зробити подарунок чоловікові, приготуйте його улюблений торт. Важливо лише, щоб форма торта була прямокутної і з гладкою поверхнею. Для прикраси використовується мастика. Її можна купити готової, а можна зробити самому, Якщо ви, звичайно вмієте. Насправді торт зробити цілком можливо, головне діяти акуратно! Успіхів і приємного апетиту!
- Борошно - 1 Склянка
- Яйце - 6 штук
- Цукор - 1 Склянка
- Сода - 1 Чайна ложка (пакетик )
- Олія - 200 грам (крем)
- Оцет - За смаком (гасити соду)
- Згущене молоко - 400 грам (крем)
Підготувати продукти.
Яйця збити з цукром в білу піну.
Додаємо гашену соду.
Додаємо борошно і обережно замішуємо тісто.
Викладаємо тісто в прямокутну форму.
Випікайте бісквіт 35-40 хвилин при 180 градусах. Готовність перевіряйте на суху сірник.
Розріжте бісквіт уздовж, на два шари і намажте кремом.
Масло збийте зі згущеним молоком.
Використовуйте готову мастику для оформлення торта.
Зробіть з паперу викрійку коміра сорочки.
Розкачайте мастику і виріжте комір.
Зліпити комір.
Бісквіт накрийте мастикою.
Також за трафаретом вирізати кишені, галстук зробіть з іншого кольору мастики.