Торт «штанга»

Торт «штанга»
Кількість порцій: 1 Час приготування: 6 г. 0 хв.
Хочете порадувати спортсмена не тільки смачним, але і оригінальним презентом? Тоді саме для вас цей рецепт приготування торта "; Штанга" з фото і покроковими рекомендаціями.

опис приготування:

Зліпити торт "; Штанга" в домашніх умовах може навіть новачок в роботі з мастикою, завдяки нехитрій ідеї. бісквіт рецепти, а вже тим більше крему можна вибрати абсолютно будь-який за смаком.

  • бісквіт— 1 штука
  • Згущене молоко— 300 грам
  • горіхи— 200 грам
  • мастика— 400 грам
  • Харчові барвники— 2-3 штук
Торт 1. Для роботи з цим тортиком знадобиться добре пропечений і повністю остиглий бісквіт. Його можна приготувати заздалегідь (краще залишити його остигати на всю ніч) з розрахунку на 4 яйця. Остиглий бісквіт розрізати навпіл, а потім кожну половинку вздовж розрізати на 3 коржа. Якщо бісквіт випечений правильно, його висоти цілком повинно вистачити.

Торт 2. При бажанні можна заздалегідь підготувати шаблон, щоб розуміти, як буде виглядати тортик. Дивлячись на нього, необхідно вирізати з коржів деталі потрібних розмірів. скласти разом, підрівняти неточності.

Торт 3. Рецепт приготування торта "; Штанга" передбачає використання досить простого крему. При бажанні його можна замінити іншим. Згущене молоко необхідно перемішати з горіхами (в даному варіанті — це арахіс, але можуть бути абсолютно будь-які).

Торт 4. Коржі тепер потрібно розібрати, на цей раз перемазуючи кремом при складанні. Горіхи не повинні потрапляти на стики, щоб коржі щільно прилягали один до одного.

Торт 5. Згущеним молоком необхідно покрити всю поверхню тортика. У такому вигляді відправити його в холодильник на 2-3 годину.

Торт 6. При бажанні зверху згущеного молока можна нанести шар збитого вершкового масла з обрізками бісквіта. Така маса прекрасно лягає, приховуючи всі нерівності заготовки. Торт "; Штанга" в домашніх умовах потрібно буде знову відправити в холодильник, щоб масло застигло. Тим часом приготувати і тонко розкачати мастику. Покрити нею тортик, розгладжуючи складочки.

Торт 7. Після покриття мастику найкраще пофарбувати за допомогою харчових барвників. При бажанні можна відразу її пофарбувати і працювати вже з кольоровою мастикою.

Схожі рецепти

Чайна ковбаска

Чайна ковбаска

Є такі десерти, які чудово поєднують в собі простоту процесу і інгредієнтів з приголомшливим смаком. З одним таким варіантом, який подобається і дорослим, і дітям, як раз хочу вас познайомити. опис приготування: Ділюся з вами класної ідеєю, як приготувати чайну ковбаску. Багатьом цей десерт зн...

читати далі
Морозиво з колою

Морозиво з колою

Як приготувати морозиво з колою в домашніх умовах? Дуже просто — заливаємо форми і заморожуємо. Наповнювач може бути різний — експериментуйте зі смаками і відкривайте нові! опис приготування: Приготувати морозиво з колою в домашніх умовах можна різними способами. наприклад, додати мінеральну в...

читати далі
Роли з лаваша

Роли з лаваша

Роли з лаваша — універсальна закуска, яка підійде і до святкового столу, і до пива, і для прийому нежданих гостей. Роли з лаваша завжди смачні, легкі і оригінальні! опис приготування: Роли з лаваша хороші також тим, що в них можна загорнути практично будь-яку начинку — гриби, морепродукти, ово...

читати далі
Плов з фаршем

Плов з фаршем

звичайно, цей рецепт не може вважатися "; класичним ";, але плов з фаршем від цього не стає менш смачним. головне — правильно його приготувати! Читайте рецепт плову з фаршем з покроковими фото! опис приготування: Головна задача — не перетворити плов в кашу. А це цілком може статися, якщо рис б...

читати далі
Печиво з козячим сиром

Печиво з козячим сиром

м'яке, але розсипчасте пісочне печиво, що роблю з цибулею і сиром. Ви можете надати йому будь-яку форму. Спробуйте і ви зробити таке за рецептом, як приготувати печиво з козячим сиром. опис приготування: Для приготування можна використовувати спеціальні формочки або зробити все вручну. Тісто м...

читати далі