Торт «Шоколадниця»
(покроковий рецепт з фото)
Для любителів солодких ласощів пропоную дивно смачний і апетитний, але при цьому досить простий рецепт приготування торта "шоколадниця" . Його можна подати до столу навіть на свято.
Приготувати торт "шоколадниця" в домашніх умовах досить просто, за допомогою детальних інструкцій зробити цей тортик під силу навіть початківцю кулінарові. Шоколадний корж і неймовірно ароматна глазур - все для справжніх ласунів.
- Вершкове масло - 200 грам(125 в тісто, 75 в глазур)
- Цукор - 200-250 грам
- Яйце - 3 штуки
- Какао - 50 грам
- Молоко - 200 грам(125 в тісто, 75 в глазур)
- Борошно - 250-300 грам
- Сода - 1 Чайна ложка
- Ваніль - 1 щіпка
- Шоколад - 50 грам
4. Коли тісто готове, можна ввести какао і як слід перемішати до однорідної консистенції.
6. Коли корж охолоне, трохи зрізати верхівку, щоб прикрасити торт "шоколадниця" в домашніх умовах.