Рецепт Торт «Подружка» фото

Торт «Подружка»
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Борошно , Молочні продукти , Згущене молоко
Дієтичне харчування
На полуденок , На святковий стіл , 8 березня
Випічка , Торти , Бісквітний торт
Кількість порцій: 8
Час приготування: 2 г. 30 хв.

До одного з вечорів, коли до мене навідалися подруги, я вирішила спекти нескладний торт. Взяла новий для себе рецепт, де тісто замішується на згущене молоко. Вийшов відмінний смак і м'який бісквіт.

Опис приготування:

І для вас я підготувала інструкцію, в якій описано, як приготувати торт"Подружка" . Назва імпровізаційне, нехай таким і залишиться. Хороший смаковий відтінок дасть вишневий сироп як просочення. А зверху буде шоколадна глазур. Просто ідеальний торт, Котрий, до речі, не так складно робити.

  • Борошно - 400 грам
  • Вишневий сироп - 50 мілілітрів
  • Вода - 150 мілілітрів
  • Цукор - 1 Склянка
  • Крем - 1 Склянка
  • Яйце - 2 штуки
  • Згущене молоко - 0, 5 штуки (півбанки)
  • Сода - 1 Чайна ложка
  • Шоколадна глазур - За смаком
  • Заварний крем - За смаком
  • Вершкове масло - 10 грам
торт
Яйця збийте з цукром в піну.
торт
Додайте до них сметану. Ще раз перемішайте.
торт
Потім влийте згущене молоко. Збийте масу.
торт
В окремому посуді борошно змішайте з содою.
торт
І тепер борошно умішайте до згущеного масі.
торт
Замішайте повітряне тісто за допомогою міксера.
торт
Форму для випічки змастіть маслом і присипте борошном.
торт
Тісто розподіліть по формі. Духовку розігрійте до 200 градусів.
торт
Запікайте бісквіт протягом 40 хвилин.
торт
З охололого бісквіта зріжте верхню частину. Основну разрежьтевздовж навпіл (з 2 коржа).
торт
Коржі просочити сиропом, розведеним водою. За смаком можна додати трохи бренді.
торт
Нижній бісквіт змастіть заварним кремом, укрийте його другим бісквітом. Можна крем замінити залишилася згущеним молоком.
торт
Торт обмажте шоколадною глазур'ю. Прикрасьте кремом, також можете додати солодку обсипання. Залиште мінімум на 1 годину в холодильнику. Приємного чаювання!

Схожі рецепти