Рецепт Торт «подарунок» фото

Торт «подарунок»
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто
Дієтичне харчування
На святковий стіл , День народження , Ювілей
Випічка , Торти
Кількість порцій: 1
Час приготування: 5 г. 0 хв.

На будь-якому торжестві особливе місце завжди займає торт. А якщо він випечений своїми руками, вийшов смачним та ще й прикрашений красиво - винуватець торжества буде дуже радий. Готуємо торт"Подарунок" !

Опис приготування:

Домашні торти - це завжди прикраса свята. А якщо ще й оригінально прикрасити торт і піднести винуватцю торжества ось такий гарний і смачний торт, оформлений у вигляді подарунка, він буде щасливий. Якщо ви вирішили навчитися працювати з мастикою, цей торт повинен стати вашим першим, адже прикрасити його не так вже й складно. Рецепт приготування торта"Подарунок" з докладною інструкцією і фото допоможе вам. Тому сміливо беріться і готуйте торт.

  • Яйце - 3 штуки
  • Борошно пшеничне - 3/4 склянки
  • Цукор - 1 Склянка(0, 5 в тісто, інше в крем)
  • Ванільний цукор - 1 Чайна ложка
  • Крем - 200 грам
  • Сиркова маса - 200 грам
  • Згущене молоко - 200 грам
  • Вершкове масло - 200 грам
  • Мастика - 500 грам
торт
Збиваємо білки, додаючи невеликими порціями цукор.
торт
Продовжуємо збивати і додаємо по одному жовтки.
торт
Потім додаємо борошно і акуратно перемішуємо.
торт
Виливаємо тісто в квадратну форму, застелену пергаментом.
торт
І випікаємо бісквіт в розігрітій до 180 градусів духовці хвилин 25.
торт
Готуємо крем для прошарку. Збиваємо сметану з цукром і сирною масою. Якщо сирна маса не дуже солодка, додайте цукру в крем по своєму смаку.
торт
І готуємо крем під мастику. Збиваємо м'яке вершкове масло в піну, додаємо згущенку. Збиваємо хвилин 5 до отримання пишної однорідної маси.
торт
Розрізаємо остиглий бісквіт на 3 коржа. Можна просочити сиропом і викласти шматочки ягід або фруктів. Перемащуємо коржі сирним кремом. А зверху і з боків ретельно повапниш торт масляним кремом. Ставимо в холодильник години на 2.
торт
Нам знадобиться мастика 3 квітів. Мастику можна купити готову, а можна приготувати самому. У мене готова. Розкачуємо в тонкий шар мастику, з якої будемо робити бант на подарунок. Стіл посипаємо або цукровою пудрою, або крохмалем.
торт
Вирізаємо з пласта смужки і робимо петельки для майбутнього банта.
торт
Робимо штук 5 петель одного кольору і 2-3 іншого. Ми залишаємо петельки висихати.
торт
Розкачуємо наступну частину мастики і покриваємо або весь торт, або тільки боки.
торт
З мастики іншого кольору або тоном потаємні робимо кришку для подарунка і покриваємо торт зверху. Не забуваємо акуратно пригладжувати сухими руками.
торт
З білої мастики вирізаємо стрічки. Водою або водою з горілкою протираємо торт від залишків пудри або крохмалю. Можна руками, можна м'якою широким пензлем і прикріплюємо стрічки до торту.
торт
Вирізаємо прикраси: квіточки або просто маленькі кружечки.
торт
І прикріплюємо їх біля стрічки.
торт
А тепер починаємо формувати бант. Змащуємо петельки водою і прикріплюємо до торту в центрі.
торт
Чергуючи петельки різного кольору.
торт
І отримуємо ось такий гарний бант. У центрі закріплюємо кульку з мастики.
торт
І додатково можемо прикрасити торт-подарунок намистинками з цукру.

Схожі рецепти