Торт «Наполеон» на швидку руку
(покроковий рецепт з фото)
Всім знайомий торт. Але рецепт спрощений для тих, у кого немає часу на класичне виконання цього шедевра. Смак не постраждає Отже, готуємо торт "наполеон" на швидку руку!
Зовсім швидкий "наполеон" можна спекти з готового листкового тіста, але ми не підемо зовсім легким шляхом Цей рецепт приготування торта "наполеон" на швидку руку займе трішки більше часу, зате і буде набагато смачніше. Вже одне те, що ви зробили все етапи самостійно і з любов'ю, додасть торту особливого смаку. Чи не так? Тому беремося за підготовку і удачі вам!
- Маргарин - 200 грам
- Борошно - 3 склянки
- Вода - 0, 5 склянки
- Оцет - 1 Ст. Ложка
- Вершкове масло - 250 грам
- Згущене молоко - 400 грам
- Горіхи - 100 грам
- Коньяк або бренді - 1 Ст. Ложка
Порубати ножем маргарин з борошном. Або розтерти руками в крихту.
Додати воду, в якій розлучений оцет і добре вимісити тісто.
Я поділяю тісто 12 частин.
Розкачуємо шматочок тесту по потрібному нам розміру.
Обрізаний пласт викладаємо на деко, робимо надрізи ножем або протикаємо виделкою. Відправляємо в гарячу духовку випікатися при температурі 220 градусів.
Коржі випікаються дуже швидко, тому не позіхаємо і швиденько розгортаємо інші заготовки.
Коли спекли все коржі, починаємо робити крем. Збиваємо вершкове масло кімнатної температури зі згущеним молоком. Можна додати столову ложку коньяку або бренді:)
Подрібнюємо очищені горіхи.
Змащуємо кремом кожен корж. Можна посипати подрібненими горіхами.
Коли поклали останній корж, акуратно покладіть на нього велику обробну дошку і притисніть всі верстви торта. Не перестарайтеся! !! Потім намажте останній корж кремом і посипте рубаними горіхами. У вас напевно підгорить один з коржів - знаю з власного досвіду:) - так що можна відламати від нього світлі шматочки, подрібнити і цієї крихтою посипати торт.