Рецепт Торт «Наполеон» на швидку руку фото

Торт «Наполеон» на швидку руку
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто , Молочні продукти , Вершкове масло , Згущене молоко
Дієтичне харчування
На швидку руку
Випічка , Торти , Наполеон
Кількість порцій: 6-8
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Всім знайомий торт. Але рецепт спрощений для тих, у кого немає часу на класичне виконання цього шедевра. Смак не постраждає Отже, готуємо торт"Наполеон" на швидку руку!

Опис приготування:

Зовсім швидкий"Наполеон" можна спекти з готового листкового тіста, але ми не підемо зовсім легким шляхом Цей рецепт приготування торта"Наполеон" на швидку руку займе трішки більше часу, зате і буде набагато смачніше. Вже одне те, що ви зробили все етапи самостійно і з любов'ю, додасть торту особливого смаку. Чи не так? Тому беремося за підготовку і удачі вам!

  • Маргарин - 200 грам
  • Борошно - 3 склянки
  • Вода - 0, 5 склянки
  • Оцет - 1 Ст. Ложка
  • Вершкове масло - 250 грам
  • Згущене молоко - 400 грам
  • Горіхи - 100 грам
  • Коньяк або бренді - 1 Ст. Ложка
торт
Порубати ножем маргарин з борошном. Або розтерти руками в крихту.
торт
Додати воду, в якій розлучений оцет і добре вимісити тісто.
торт
Я поділяю тісто 12 частин.
торт
Розкачуємо шматочок тесту по потрібному нам розміру.
торт
Обрізаний пласт викладаємо на деко, робимо надрізи ножем або протикаємо виделкою. Відправляємо в гарячу духовку випікатися при температурі 220 градусів.
торт
Коржі випікаються дуже швидко, тому не позіхаємо і швиденько розгортаємо інші заготовки.
торт
Коли спекли все коржі, починаємо робити крем. Збиваємо вершкове масло кімнатної температури зі згущеним молоком. Можна додати столову ложку коньяку або бренді:)
торт
Подрібнюємо очищені горіхи.
торт
Змащуємо кремом кожен корж. Можна посипати подрібненими горіхами.
торт
Коли поклали останній корж, акуратно покладіть на нього велику обробну дошку і притисніть всі верстви торта. Не перестарайтеся! !! Потім намажте останній корж кремом і посипте рубаними горіхами. У вас напевно підгорить один з коржів - знаю з власного досвіду:) - так що можна відламати від нього світлі шматочки, подрібнити і цієї крихтою посипати торт.

Схожі рецепти