Рецепт Торт «На день закоханих» фото

Торт «На день закоханих»
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Ягоди , Шоколад , Полуниця
Рецепти без шкоди
На святковий стіл
Випічка , Торти
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Шоколадний торт"На день закоханих" з полуницею в формі серця. Простий рецепт. Спробуйте.

Опис приготування:

Смачний торт"Для закоханих" в формі серця вийде у вас з першого разу. Якщо ви хочете більше коржів, то замісіть більше тесту і більше спечіть. Полуницю можете залишити цілими ягодами на верху торта, або ж залити желе. За смаком. Торт"Для закоханих" виходить пишним і апетитним. Він обов'язково сподобається вашій коханій людині.

  • Яйця - 3 штуки
  • Цукор - 300 грам
  • Ванільний цукор - 2 чайних ложки
  • Крем - 200 грам(20%.)
  • Згущене молоко - 150 грам
  • Какао - 3 Ст. Ложки
  • Борошно - 1-1, 5 склянки
  • Розпушувач - 2 чайних ложки
  • Sиr Маскарпоне - 250 грам
  • Вершки - 500 мілілітрів(30-35%.)
  • Консервовані абрикоси - 6-7 штук
  • Полуниця - За смаком
  • Нарізаний мигдаль - 3-4 Ст. Ложок
торт
Спочатку розітріть яйця з ванільним і звичайним цукром. Потім додайте сметану, перемішайте. Потім згущене молоко і знову перемішайте.
торт
Додайте какао.
торт
Потім розпушувач і борошно. Замісити густе тісто. Вилийте у форму для випікання, бажано у вигляді сердечка. І випікайте в розігрітій на 180 градусів духовці 25 хвилин.
торт
Поки випікається корж, робитимемо крем. Дрібно наріжте консервовані абрикоси.
торт
Спочатку збийте вершки з цукром. Потім додайте Маскарпоне. Трохи Маскарпоне можете залишити для прикраси торта. Маскарпоне перемішайте з вершками, не збивайте міксером.
торт
Додайте в крем абрикоси.
торт
Готовий корж розрізати вздовж на дві половини. І змастіть кожну.
торт
Можете зробити кілька шарів. Змащуйте кремом акуратно. Прикрасьте свіжою полуницею і сиром Маскарпоне.

Схожі рецепти