Торт «На день закоханих»
(покроковий рецепт з фото)
Шоколадний торт "на день закоханих" з полуницею в формі серця. Простий рецепт. Спробуйте.
Смачний торт "для закоханих" в формі серця вийде у вас з першого разу. Якщо ви хочете більше коржів, то замісіть більше тесту і більше спечіть. Полуницю можете залишити цілими ягодами на верху торта, або ж залити желе. За смаком. Торт "для закоханих" виходить пишним і апетитним. Він обов'язково сподобається вашій коханій людині.
- Яйця - 3 штуки
- Цукор - 300 грам
- Ванільний цукор - 2 чайних ложки
- Крем - 200 грам(20%.)
- Згущене молоко - 150 грам
- Какао - 3 Ст. Ложки
- Борошно - 1-1, 5 склянки
- Розпушувач - 2 чайних ложки
- Sиr Маскарпоне - 250 грам
- Вершки - 500 мілілітрів(30-35%.)
- Консервовані абрикоси - 6-7 штук
- Полуниця - За смаком
- Нарізаний мигдаль - 3-4 Ст. Ложок
Спочатку розітріть яйця з ванільним і звичайним цукром. Потім додайте сметану, перемішайте. Потім згущене молоко і знову перемішайте.
Додайте какао.
Потім розпушувач і борошно. Замісити густе тісто. Вилийте у форму для випікання, бажано у вигляді сердечка. І випікайте в розігрітій на 180 градусів духовці 25 хвилин.
Поки випікається корж, робитимемо крем. Дрібно наріжте консервовані абрикоси.
Спочатку збийте вершки з цукром. Потім додайте Маскарпоне. Трохи Маскарпоне можете залишити для прикраси торта. Маскарпоне перемішайте з вершками, не збивайте міксером.
Додайте в крем абрикоси.
Готовий корж розрізати вздовж на дві половини. І змастіть кожну.
Можете зробити кілька шарів. Змащуйте кремом акуратно. Прикрасьте свіжою полуницею і сиром Маскарпоне.