Торт «Для закоханих»
(покроковий рецепт з фото)
Торт "для закоханих" готується близько чотирьох годин. Йому необхідно настоятися в холодильнику. Тому почніть його готувати заздалегідь. Я розповім вам рецепт бісквіта і глазурі для торта.
Торт "для закоханих" відмінно підходить для святкових вечерь. Можете спекти бісквіт у формі серця, якщо у вас є підходяща форма для випікання. У мене, на жаль, такої немає. Але я святково прикрашаю свій торт. Він виходить таким же яскравим, як любов! І дуже смачним. Обов'язково спробуйте торт для закоханих.
- Яйця - 4 штуки
- Борошно - 100 грам
- Цукор - 150 грам
- Ванілін - 1 Чайна ложка
- Упаковка полуничного желе - 1 штука (або вишня.)
- Цукрова пудра - 150 грам
- Лимонний сік - 2 чайних ложки
- Кип'ячена вода - 1 Ст. Ложка
- Прикраси для торта - За смаком
Мартенс відділи Желтков. Збийте з цукром (75 грам) жовтки. В іншій мисці збити білки до білої піни. Потім продовжувати збивати і тонкою цівкою всипати в білки цукор, що залишився. До жовтків викладіть просіяне борошно, перемішайте. Потім трохи білкової маси, перемішайте. І додайте решту білкову масу. Добре перемішайте тісто, викладіть а форму для випікання і випікайте в розігрітій на 180 градусів духовці 30-35 хвилин.
У готовому бісквіті зробіть кілька дірочок і накрийте серветкою.
Розведіть желе так, як зазначено на упаковці.
Залийте бісквіт желе.
Поставте в холодильник на 3 годину.
Поки желе застигає на бісквіті, зробимо глазур. Змішайте цукрову пудру з водою і лимонним соком. У вас вийде дуже густа консистенція. Змастіть глазур'ю бісквіт.
Посипте торт "для закоханих" різними кондитерськими прикрасами. Готово.