Рецепт Торт морквяний фото

Торт морквяний
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто , Овочі , Морква
Страви без випічки
На святковий стіл
Випічка , Торти
Кількість порцій: 5
Час приготування: 45 хв.

Смачний легкий десерт, який не вимагає багато витрат за інгредієнтами, готується швидко, при цьому він корисний і легко засвоюється організмом. Тортик дуже простий у приготуванні.

Опис приготування:

Словосполучення "морквяний торт" вже давно не викликає подиву. З 60-х років 20 століття морквяний торт став дуже популярною стравою в Америці. Пишний бісквіт з додаванням горішків, карамель і апельсиновий курд в прошарку, і все це пишність під шубкою з сирного крему! Я, безумовно, не могла пройти повз і ось він - ідеальний пряний морквяний торт!

  • Цукор - 300 грам
  • Яйце - 3 штуки
  • Морква - 2 штуки
  • Сода - 1 Чайна ложка
  • Грецькі горіхи - 1 Склянка
  • Обкладинка - 1 Чайна ложка
  • Масло рослинне - 1 Склянка
  • Сіль - 1 щіпка
  • Ванілін - 1 щіпка
  • Вершковий сир - 250 грам
  • Вершкове масло - 1/4 склянки
  • Молоко - 3-4 чайних ложок
торт морквяний - фото крок 1
1. За допомогою міксера в глибокій ємності збийте яйця і цукор на низькій швидкості. Додайте в яєчну суміш борошно, сіль, соду, ванілін, корицю і рослинне масло.
торт морквяний - фото крок 2
2. В окремій мисці змішайте терту моркву і подрібнені волоські горіхи. Додайте суміш в тісто і рівномірно перемішайте.
торт морквяний - фото крок 3
3. Випікайте пиріг при температурі 180 градусів протягом 45 хвилин.
торт морквяний - фото крок 4
4. Зробіть глазур: змішайте молоко, вершковий сир, цукрову пудру, ванілін і вершкове масло. Збийте інгредієнти за допомогою міксера.
торт морквяний - фото крок 5
5. Полийте глазур на остиглий пиріг і подавайте морквяний десерт до столу.

Схожі рецепти