Рецепт Торт «монастирський» фото

Торт «монастирський»
(покроковий рецепт з фото)

Кавказька кухня , Азербайджанська кухня
Тісто
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На полуденок , На святковий стіл
Випічка , Солодке , Кекси
Кількість порцій: 8-10
Час приготування: 45 хв.

Рецепт простий, смачною і бюджетної домашньої випічки. Такий кекс порадує будь-яку господарку простотою приготування, а гостей гідним смаком.

Опис приготування:

Приготувати кекс"Монастирський" можна не тільки в пісні дні, але і в звичайні будні. Випічка виходить ніжна, ароматна і дуже смачна - прикрасить будь-який стіл. Назва говорить сама за себе, склад кексу досить скромний, а ось результат вас неодмінно порадує. Беріть рецепт на замітку! Варення можете використовувати абсолютно будь-який, причому як з цілими ягодами, так і в перекрученому вигляді, у мене з агрусу.

  • Борошно - 300 грам
  • Цукор - 0, 5 склянки
  • Розпушувач тіста - 10 грам
  • Обкладинка - 1/2 чайних ложки
  • Рослинна олія - 2 Ст. Ложки
  • Чай міцний - 1 Склянка (теплий)
  • Варення - 3 Ст. Ложки (будь-який)
кекс
Підготуйте всі інгредієнти.
кекс
Заваріть міцний чай, дайте йому охолонути, додайте варення і перемішайте.
кекс
У глибокій мисці з'єднайте корицю, борошно, цукор і розпушувач.
кекс
Додайте остиглий чай з варенням і масло.
кекс
Все перемішайте до однорідного стану.
кекс
Перелийте тісто в форму для випічки. Дно і боки попередньо змастіть маслом і присипте борошном або манкою. Випікайте в духовці при температурі 180 градусів близько 30 хвилин.
кекс
Кекс"Монастирський" готовий.
кекс
Перед подачею за бажанням можна посипати кекс цукровою пудрою. Смачного!

Схожі рецепти