Рецепт Торт «Мишко» фото

Торт «Мишко»
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто , Бісквітне тісто
Страви без випічки
На святковий стіл
Випічка , Торти
Кількість порцій: 10-12
Час приготування: 14 г. 0 хв.

Пропонуємо рецепт, як приготувати торт «Ведмедик». Такий десерт стане відмінним подарунком дитині на день народження. Він смачний і оригінальний. Спробуйте приготувати його самостійно!

Опис приготування:

Сьогодні з задоволенням поділюся з вами рецептом чудового тортика, який порадує вашого малюка (і не тільки його! ). Незважаючи на гадану складність, готується він досить просто: основою є бісквітні коржі, змащені двома видами крему. Читаємо інструкцію - і приступаємо до приготування!

  • Яйце - 4 штуки
  • Цукор - 150 грам(50 столові ложки для бісквіта, 100 грам для просочення)
  • Борошно - 4 Ст. Ложки
  • Ванільний цукор - 1 штука
  • Вода - 100 мілілітрів
  • Лимонний сік - 3 Ст. Ложки(2 столові ложки для просочення, 1 столова ложка для прикраси)
  • Білий шоколад - 250 грам(200 грам для крему, 50 грам для прикраси)
  • Вершки - 0, 8 L(0, 6 літра для крему №1, 200 мілілітрів для крему №2)
  • Кокосова стружка - 1 штука
  • Папайя - 300 грам(200 грам для крему, 100 грам для прикраси)
  • Цукрова пудра - 3 Ст. Ложки
  • Закріплювач - 1 штука
  • Молоко - 1 Ст. Ложка
торт
1. Робимо бісквіт: для цього яйця збиваємо з цукром і ваніллю. Після цього вводимо порційно борошно і замішуємо тісто. Форму для випікання змащуємо маслом, заливаємо в неї бісквітне тісто. Ставимо в розігріту до 180 градусів духовку на 20 хвилин. Розрізаємо готовий бісквіт на 3 частини.
торт
2. Готуємо просочення: змішуємо в сотейнику воду з лимонним соком, цукром і цедрою лимона, проварюємо п'ять хвилин і просочуємо отриманою сумішшю коржі.
торт
3. Робимо 1-й крем: робимо парову баню, розламуємо шоколад, додаємо половину вершків і все розтоплюємо. Вершки збиваємо вінчиком і з'єднуємо з остиглим кремом, акуратно перемішуємо, нарізаємо папайю і відправляємо її в крем, туди ж кладемо кокосову стружку і цедру лимона, що використовували для просочення. Намазуємо отриманим кремом один корж, на нього викладаємо другий.
торт
4. Робимо 2-й крем: вершки змішуємо з цукром і збиваємо все разом в пишну піну. Готовий крем намазуємо на другий корж. Відправляємо торт на ніч у холодильник.
торт
5. Для глазурі цукрову пудру змішуємо з лимонним соком до однорідної маси, накриваємо торт третім коржем і змащуємо його глазур'ю і залишками кремів зверху і з боків. Прикрашаємо кокосовою стружкою.
торт
6. На пергаменті малюємо шаблон ведмедя.
торт
7. Перекладаємо пергамент на торт і злегка натискаємо ручкою, щоб на кремі з'явився контур. Розтоплюємо молочний шоколад, з його допомогою робимо обриси.
торт
8. Папайю з лимонним соком подрібнюємо в блендері, робимо з них тулуб.
торт
9. Залишилися шоколадом замальовує лапки, очі і мордочку. Борти прикрашаємо кремом за допомогою кондитерського мішка.

Схожі рецепти