Торт «Михалич»
(покроковий рецепт з фото)
Дуже простий у приготуванні торт, який багатьом припаде до смаку. Шоколадний бісквіт відмінно поєднується з мигдальним ароматом і вершковим кремом. Пригощайтеся!
Ну просто викапаний "михалич" . Шоколадом можна залити весь торт або тільки верх і зробити з боків невеликі патьоки з шоколаду. Виглядає дуже ошатно.
- Яйце - 4 штуки
- Цукор - 200 грам
- Борошно - 200 грам
- Вершкове масло - 80 грам
- Молоко - 150 грам
- Сода - 1/3 чайних ложки
- Вершки - 500 грам (від 33% жирності, для крему)
- Цукрова пудра - 5 Ст. Ложок
- Вишня - 300 грам
- Шоколад - 100 грам
- Вершки - 100 грам(20% жирності, для заливки)
- Мигдаль - 80 грам
- Какао - 3-4 Ст. Ложок
Для приготування бісквіта збийте яйця з цукром.
Молоко нагрійте разом з маслом до кипіння. Вмішайте в яйця разом з борошном і содою.
Вмішайте мелені і обсмажені горіхи.
Додайте какао і вилийте тісто в форму для випічки. Діаметр - 20-22 см. Поставте в духовку, розігріту до 180 градусів, з 40-50 хвилин.
Готовий бісквіт остудіть і наріжте на 3-4 коржа.
Для крему збийте жирні вершки з цукровою пудрою.
Коржі просочити соком від вишні.
Змастіть кремом і викладіть ягоди вишні.
Зберіть весь торт повністю. Поставте в холодильник і дайте йому застигнути протягом декількох годин.
Для заливки торта розтопіть шоколад з вершками. Остудіть.
Залийте торт шоколадом і прикрасьте на свій смак.
Приємного чаювання!
Приємного чаювання!