Рецепт Торт «Михалич» фото

Торт «Михалич»
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто, Бісквітне тісто
Страви без випічки
На святковий стіл
Випічка, Торти, Бісквітний торт

Дуже простий у приготуванні торт, який багатьом припаде до смаку. Шоколадний бісквіт відмінно поєднується з мигдальним ароматом і вершковим кремом. Пригощайтеся!

Ну просто викапаний "михалич" . Шоколадом можна залити весь торт або тільки верх і зробити з боків невеликі патьоки з шоколаду. Виглядає дуже ошатно.

  • Яйце - 4 штуки
  • Цукор - 200 грам
  • Борошно - 200 грам
  • Вершкове масло - 80 грам
  • Молоко - 150 грам
  • Сода - 1/3 чайних ложки
  • Вершки - 500 грам (від 33% жирності, для крему)
  • Цукрова пудра - 5 Ст. Ложок
  • Вишня - 300 грам
  • Шоколад - 100 грам
  • Вершки - 100 грам(20% жирності, для заливки)
  • Мигдаль - 80 грам
  • Какао - 3-4 Ст. Ложок
торт
Для приготування бісквіта збийте яйця з цукром.
торт
Молоко нагрійте разом з маслом до кипіння. Вмішайте в яйця разом з борошном і содою.
торт
Вмішайте мелені і обсмажені горіхи.
торт
Додайте какао і вилийте тісто в форму для випічки. Діаметр - 20-22 см. Поставте в духовку, розігріту до 180 градусів, з 40-50 хвилин.
торт
Готовий бісквіт остудіть і наріжте на 3-4 коржа.
торт
Для крему збийте жирні вершки з цукровою пудрою.
торт
Коржі просочити соком від вишні.
торт
Змастіть кремом і викладіть ягоди вишні.
торт
Зберіть весь торт повністю. Поставте в холодильник і дайте йому застигнути протягом декількох годин.
торт
Для заливки торта розтопіть шоколад з вершками. Остудіть.
торт
Залийте торт шоколадом і прикрасьте на свій смак.
Приємного чаювання!

Схожі рецепти