Рецепт Торт листівка фото

Торт листівка
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто
Низькокалорійні
На святковий стіл
Випічка, Торти

Хочу розповісти, як приготувати торт листівку в домашніх умовах. Це ніжна і солодка випічка, яка сподобається всім! Відмінний варіант для домашніх посиденьок з рідними або друзями! Спробуйте!

Цей простий рецепт торта листівка вам обов'язково сподобається! Спробуйте і переконайтеся, наскільки це цікаве блюдо. Якщо ж ви відносите себе до любителів "вологих" тортів, полийте зверху шоколадним топінгом або прикрасьте збитими вершками!

  • Вершкове масло - 400 грам
  • Цукор - 200 грам
  • Борошно - 400 грам
  • Крем - 200 грам
  • Горіхи Пекан - 100 грам
  • Коричневий цукор - 100 грам
  • Обкладинка - 2 Ст. Ложки
  • Пекарський порошок - 1 Чайна ложка
  • Сода - 1 Чайна ложка
  • Ванільний цукор - 1 Чайна ложка
  • Яйця - 2 штуки
торт листівка - фото крок 1
1. Спочатку змішаємо горішки пекан, корицю і коричневий цукор. Окремо розм'якшене масло перетираємо з цукром в крихту, додаємо борошно, пекарський порошок і соду. Перемішаємо. Далі додаємо сметану, ванілін і збиті яйця. Замісити однорідне тісто, залишимо його на 10-20 хвилин в холодильнику.
торт листівка - фото крок 2
2. Тепер половину тіста викладаємо у форму, присипаємо половиною горіхово-цукрової суміші. Далі - друга половина тесту. Зверху знову ж присипаємо залишилася сумішшю. Запікаємо тортик 45 хвилин при 190 градусах.
торт листівка - фото крок 3
3. Важливо дочекатися, щоб торт охолов. Потім вже можна нарізати його шматочками і подавати до столу!

Схожі рецепти