Торт листівка
(покроковий рецепт з фото)
Хочу розповісти, як приготувати торт листівку в домашніх умовах. Це ніжна і солодка випічка, яка сподобається всім! Відмінний варіант для домашніх посиденьок з рідними або друзями! Спробуйте!
Цей простий рецепт торта листівка вам обов'язково сподобається! Спробуйте і переконайтеся, наскільки це цікаве блюдо. Якщо ж ви відносите себе до любителів "вологих" тортів, полийте зверху шоколадним топінгом або прикрасьте збитими вершками!
- Вершкове масло - 400 грам
- Цукор - 200 грам
- Борошно - 400 грам
- Крем - 200 грам
- Горіхи Пекан - 100 грам
- Коричневий цукор - 100 грам
- Обкладинка - 2 Ст. Ложки
- Пекарський порошок - 1 Чайна ложка
- Сода - 1 Чайна ложка
- Ванільний цукор - 1 Чайна ложка
- Яйця - 2 штуки

1. Спочатку змішаємо горішки пекан, корицю і коричневий цукор. Окремо розм'якшене масло перетираємо з цукром в крихту, додаємо борошно, пекарський порошок і соду. Перемішаємо. Далі додаємо сметану, ванілін і збиті яйця. Замісити однорідне тісто, залишимо його на 10-20 хвилин в холодильнику.

2. Тепер половину тіста викладаємо у форму, присипаємо половиною горіхово-цукрової суміші. Далі - друга половина тесту. Зверху знову ж присипаємо залишилася сумішшю. Запікаємо тортик 45 хвилин при 190 градусах.

3. Важливо дочекатися, щоб торт охолов. Потім вже можна нарізати його шматочками і подавати до столу!