Торт із зефіру
(покроковий рецепт з фото)
Багато людей люблять торти, але не всі люблять їх готувати (або зовсім не вміють). Але є рецепти, з якими може впоратися кожен. Ви вірите, що святковий десерт можна зробити всього за пару хвилин?
Це можливо! Приготуйте всі інгредієнти і потратьте на все 15 хвилин часу. Але спочатку прочитайте про те, як приготувати торт з зефіру. Єдине необхідно, щоб десерт настоявся пару годин в холодильнику. Ніжна текстура, солодкий зефір і кислі ягідки ідеально поєднуються з чашкою гарячого чаю.
- Зефір - 400 грам
- Крем - 400 грам
- Шоколад молочний - 0, 5 штуки (плитки)
- Малина - 1 Склянка
- Цукор - 3 Ст. Ложки
Зробіть крем. Сметану збийте з цукром до повного розчинення.
Зефір наріжте тонкими кружальцями. Верхівки ославьте для верху десерту. Викладіть зефір першим шаром на тарілку для подачі.
Потім викладіть шар малини. Повторюйте шари, поки не закінчаться інгредієнти.
В самому кінці торт прикрасьте верхніми частинами зефіру. Наполягати крем, натріть шоколад на дрібній тертці.
Залиште торт на 2-3 години в холодильнику. Приємного чаювання!