Торт «Івашкін кучерики»
(покроковий рецепт з фото)
Сама назва говорить про те, що цей торт дуже креативний. Приготувати його можна в духовці і мультиварці. Саме для сучасної техніки підготовлений цей рецепт. Пробуємо!
Спробувавши приготувати торт "івашкине кучерики" в домашніх умовах один раз, ви будете готувати його постійно. Робиться він просто, особливо в мультиварці, оскільки не потрібно возитися кожен раз з коржами і духовкою. Такий десерт підійде не тільки для обіднього, але і для святкового столу.
- Яйця - 2 штуки
- Цукор - 2/3 склянки
- Крем - 1 Склянка
- Борошно - 1, 5 склянки
- Розпушувач - 1 Чайна ложка
- Какао - 2 Ст. Ложки
- Крем - 400 грам
- Цукор - 120 грам
- Шоколад - 200 грам
- Горіхи - 100 грам
1. Замішуємо тісто і ділимо його на дві частини. В одну частину додаємо какао. Змащуємо мультиварку маслом і відправляємо в ємність тісто. На низ кладемо біле тісто, а на верх - темне. Виставляємо режим "випічка" і чекаємо. У мене цей процес зайняв 65 хвилин.
2. Ось такий вийшов у нас корж. З ним можна поступити двояко: можна розрізати на дві частини і змастити кремом, а можна розірвати на дрібні частини (як за класичним рецептом) і зробити "кучері" . Так і вчинила я: розривала (не різати) на дрібні частини, мочала в крем виделкою і викладала гіркою.
3. Зверху залила кремом і шоколадом, а також посипала подрібненим горіхами. Ставимо торт в холодильник на деякий час.
4. Ось так він виглядав у мене на святковому столі. Торт не тільки красивий, але і дуже смачний.