Рецепт Торт «головний убір» фото

Торт «головний убір»
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто , Нутелла
Пісні страви
На полуденок , На святковий стіл
Випічка , Торти
Кількість порцій: 4-5
Час приготування: 2 г. 0 хв.

Хто зможе відязикатися від шоколадно-горіхового торта? правильно - ніхто! З цим простим рецептом торта нутелла у вас завжди буде смачна випічка до чаю і не тільки.

Опис приготування:

Сама не люблю готувати складні торти - багато шарів, крем, все це відбиває бажання вплутуватися в готування. Але з цим рецептом торта нутела я полюбила робити домашню випічку. Головне, щоб духовка була хороша, а все інше не так складно: по суті ми робимо бісквіт. Для приготування торта нутела можна взяти як волоські, так і лісові горіхи. У мене під рукою просто були саме лісові. Дивимося рецепт з фото.

  • Вершкове масло - 175 грам
  • Цукор - 175 грам
  • Яйця - 3 штуки
  • Борошно - 200 грам
  • Розпушувач - 1 Ст. Ложка
  • Цедра лимону - 1 Ст. Ложка
  • Молоко - 4 Ст. Ложки
  • Есенція мигдальна - 0, 25 Ст. Ложки
  • Nutella - 4 Ст. Ложки
  • Горіхи - 50 грам
торт
Змішайте масло (розм'якшіть його попередньо) з борошном, яйцями, цедрою, розпушувачем, молоком і мигдальної есенцією. Перемішуємо все міксером, грудок не повинно бути.
торт
Тісто має бути однорідним і щільним.
торт
Дві третини тіста викладаємо в змащену маслом форму для випікання. Нутелу потрібно розтопити злегка (можна в мікрохвильовці, можна на водяній бані). Зверху виливаємо нутелу.
торт
Покриваємо залишилися тестом.
торт
Зверху посипаємо горішками. Відправляємо в попередньо розігріту до 180 З духовку. Випікаємо хвилин 50-60, перевіряємо готовність зубочисткою.
Ось і готовий наш торт нутела! Подавати можна і до чаю, і до кави. Смачного!

Схожі рецепти