Торт «глухар гніздо»
(покроковий рецепт з фото)
Дуже незвичайний і естетично привабливий тортик. Шоколадно-горіхова начинка прекрасно поєднується з м'яким і ніжним тестом. Тістечка "гніздо глухаря" легко прикрасить будь-який святковий захід!
Хочу з вами поділиться класичним рецептом приготування торта "гніздо глухаря" . Такий торт можна приготувати, наприклад на день народження або на інший сімейне свято. Він і виглядає красиво і готується дуже легко. Якщо ви або ваші діти любите, щоб випічка була дуже солодкою, можете додати трохи більше цукру, ніж зазначено в даному рецепті. Так само хочу звернути увагу на борошно. Муки використовуйте рівно стільки, скільки візьме тісто, головне не переборщити (тісто перестало липнути до рук - досить борошна). Удачі в приготуванні!
- Борошно пшеничне - За смаком (скільки візьме тісто)
- Ванілін - 1 щіпка
- Маргарин - 200 грам (вершковий)
- Яйця - 2 штуки
- Цукор - 2 склянки(1 - в вершках, 1 - в борошно)
- Сода - 1 Чайна ложка (гашене оцтом)
- Крем - 1 літр(20%)
- Шоколад чорний - 100 грам
- Горіхи - 150 грам (мигдаль і фундук)
- Вершкове масло - 1 Ст. Ложка
Поки тісто в холодильнику. Обсмажте на сковороді горішки.
Сформуйте кульку.
Готові кульки дістаємо і залишаємо їх остигати.
Ось що вийшло!