Торт для мами
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 6-8
Час приготування: 1 г. 0 хв.
Це не класичний рецепт торта для мами. Цей варіант - скоріше ідея для оформлення, яка точно вразить маму.
Опис приготування:
Рецепт приготування торта для мами може бути найрізноманітнішим. Але навряд чи мами чекають саме такого оформлення ласощі на десерт. Хочете презентувати не просто смачний, але і оригінальний торт? Тоді запасайтеся необхідним і приступайте до роботи.
- Бісквіт - 1 штука
- Шоколадна глазур - За смаком
- Батончик "кит-кат" - 200-300 грам
- Різнобарвні цукерки - 100 грам (морські камінці або M& М & APOS; s, наприклад)
1. Насамперед потрібно приготувати по коханому чи бажаного рецептом бісквіт або взяти готовий. Бісквіт готуємо з 4 яєць, склянки цукру, склянки борошна і 0, 5 чайної ложки розпушувача. Жовтки відділяємо від білків з різних мисках, в обидві засипаємо, розділивши навпіл, цукор. Окремо збиваємо міксером. Потім з'єднуємо, вводимо, помішуючи ложкою, просіяне борошно з розпушувачем. Випікаємо в духовці до сухої сірники при температурі 180 градусів, зазвичай не більше півгодини. Потім треба розтопити шоколад, з'єднати його з вершковим маслом і змастити глазур'ю торт.
2. Далі починається найцікавіше. Бока тортика потрібно обкласти батончиками. У рецепті приготування торта для мами можна використовувати не тільки"Кит-Кат" , але вони підходять дуже добре.
3. Після навколо торта можна пов'язати стрічку. Це не тільки допоможе тримати батончики на своїх місцях, але і додасть особливого шарму в оформлення.
4. Прикрасити торт для мами в домашніх умовах можна чим завгодно - кремом, мастикою, ягодами. Але найбільш простий і дуже яскравий варіант - це різнокольорові цукерки. Їх потрібно викласти по колу на краях торта.
5. Виходить дуже соковитий, оригінальні і точно несподіваний дизайн тортика. Повторити цей рецепт досить просто, так що обов'язково візьміть його на озброєння.