Торт для мами
(покроковий рецепт з фото)
Це не класичний рецепт торта для мами. Цей варіант - скоріше ідея для оформлення, яка точно вразить маму.
Рецепт приготування торта для мами може бути найрізноманітнішим. Але навряд чи мами чекають саме такого оформлення ласощі на десерт. Хочете презентувати не просто смачний, але і оригінальний торт? Тоді запасайтеся необхідним і приступайте до роботи.
- Бісквіт - 1 штука
- Шоколадна глазур - За смаком
- Батончик "кит-кат" - 200-300 грам
- Різнобарвні цукерки - 100 грам (морські камінці або M& М & APOS; s, наприклад)
1. Насамперед потрібно приготувати по коханому чи бажаного рецептом бісквіт або взяти готовий. Бісквіт готуємо з 4 яєць, склянки цукру, склянки борошна і 0, 5 чайної ложки розпушувача. Жовтки відділяємо від білків з різних мисках, в обидві засипаємо, розділивши навпіл, цукор. Окремо збиваємо міксером. Потім з'єднуємо, вводимо, помішуючи ложкою, просіяне борошно з розпушувачем. Випікаємо в духовці до сухої сірники при температурі 180 градусів, зазвичай не більше півгодини. Потім треба розтопити шоколад, з'єднати його з вершковим маслом і змастити глазур'ю торт.
2. Далі починається найцікавіше. Бока тортика потрібно обкласти батончиками. У рецепті приготування торта для мами можна використовувати не тільки "кит-Кат", але вони підходять дуже добре.
3. Після навколо торта можна пов'язати стрічку. Це не тільки допоможе тримати батончики на своїх місцях, але і додасть особливого шарму в оформлення.
4. Прикрасити торт для мами в домашніх умовах можна чим завгодно - кремом, мастикою, ягодами. Але найбільш простий і дуже яскравий варіант - це різнокольорові цукерки. Їх потрібно викласти по колу на краях торта.
5. Виходить дуже соковитий, оригінальні і точно несподіваний дизайн тортика. Повторити цей рецепт досить просто, так що обов'язково візьміть його на озброєння.