Торт «Для друзів»
(покроковий рецепт з фото)
Смак цього торта просто незрівнянний! Ніжні коржі відмінно просочуються кремом і, практично, не потребують додаткової просочення. Головне дати торту час, щоб він добре просочився.
Приготуйте такий торт для будь-якого торжества - здивуєте своїх гостей його ніжним смаком. Бісквіт виходить дуже повітряним і пористим. За бажанням в начинку можна додати якісь фрукти.
- Яйце - 4 штуки
- Вершкове масло - 250 грам
- Цукор - 200 грам
- Цедра лимону - 1 чайних ложок
- Сода - 1/3 чайних ложки
- Ванілін - 1 Щепоток
- Сир - 400 грам
- Цукрова пудра - 150 грам
- Вершки від 33% - 100 мілілітрів
- Сир сирний - 200 грам

Для приготування бісквіта збийте м'яке вершкове масло з цукром до білого кольору.

Потім додайте яйця і продовжуйте збивати.

Потім введіть борошно, соду, ванілін і цедру лимона. Викладіть тісто у форму для випічки і поставте в духовку, розігріту до 180 градусів, з 25-30 хвилин.

Для сирного крему збийте сир, 100 гр цукрової пудри і 50 мл вершків.

Готовий бісквіт остудіть, розріжте на коржі і промажте сирним кремом. Дайте торту пару годин, щоб він застиг в холодильнику.

Для сирного крему збийте 50 мл вершків, 50 гр цукрової пудри і сирний сир.

Зовні покрийте торт сирним кремом і прикрасьте на свій смак.

Приємного чаювання!