Рецепт Торт «Для друзів» фото

Торт «Для друзів»
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто, Бісквітне тісто
Страви без випічки
На святковий стіл
Випічка, Солодке, Торти, Бісквітний торт

Смак цього торта просто незрівнянний! Ніжні коржі відмінно просочуються кремом і, практично, не потребують додаткової просочення. Головне дати торту час, щоб він добре просочився.

Приготуйте такий торт для будь-якого торжества - здивуєте своїх гостей його ніжним смаком. Бісквіт виходить дуже повітряним і пористим. За бажанням в начинку можна додати якісь фрукти.

  • Яйце - 4 штуки
  • Вершкове масло - 250 грам
  • Цукор - 200 грам
  • Цедра лимону - 1 чайних ложок
  • Сода - 1/3 чайних ложки
  • Ванілін - 1 Щепоток
  • Сир - 400 грам
  • Цукрова пудра - 150 грам
  • Вершки від 33% - 100 мілілітрів
  • Сир сирний - 200 грам
торт
Для приготування бісквіта збийте м'яке вершкове масло з цукром до білого кольору.
торт
Потім додайте яйця і продовжуйте збивати.
торт
Потім введіть борошно, соду, ванілін і цедру лимона. Викладіть тісто у форму для випічки і поставте в духовку, розігріту до 180 градусів, з 25-30 хвилин.
торт
Для сирного крему збийте сир, 100 гр цукрової пудри і 50 мл вершків.
торт
Готовий бісквіт остудіть, розріжте на коржі і промажте сирним кремом. Дайте торту пару годин, щоб він застиг в холодильнику.
торт
Для сирного крему збийте 50 мл вершків, 50 гр цукрової пудри і сирний сир.
торт
Зовні покрийте торт сирним кремом і прикрасьте на свій смак.
торт
Приємного чаювання!

Схожі рецепти