Рецепт Торт «Деліс» фото

Торт «Деліс»
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто , Фрукти , Персик , Бісквітне тісто
Страви без випічки
На святковий стіл , День народження , Ювілей
Випічка , Торти
Кількість порцій: 8-10
Час приготування: 6 г. 0 хв.

Хочете спробувати справжнє персикове насолоду, яке тане в роті? Тоді обов'язково повторіть в домашніх умовах цей нескладний, але дивно смачний варіант, як приготувати торт"Деліс" .

Опис приготування:

1. Для початку потрібно спекти повітряний бісквіт, який буде основою торта. У глибокій мисці збийте 5 жовтки з 150 грамами цукру. Додайте щіпку солі, трохи ваніліну і просіяне борошно, щоб замісити тісто. В кінці викладіть збиті до пишних піків білки і акуратно перемішайте.

Вилийте його в жароміцних форму і відправте в розігріту до 180 градусів духовку.

2. Готовий бісквіт викладіть на решітку, щоб він як слід охолов. До речі, бісквіт зовсім не обов'язково піч самим, можна його купити готовим.

3. Акуратно злийте сироп з банки з персиками, просочіть їм бісквіт.

4. Викладіть його в форму з роз'ємними бортами.

5. Наріжте невеликими шматочками персики, викладіть їх рівним шаром на бісквіт.

6. Розведіть желе в воді, ретельно перемішайте і вилийте в форму.

7. Акуратно поставте форму в холодильник і дайте желе добре застигнути.

8. Близько 120 шоколаду розтопіть на водяній бані.

9. Желатин розчиніть у невеликій кількості води.

10. Приблизно 500 мілілітрів вершків збийте.

11. Введіть желатин в шоколад і акуратно перемішайте. З'єднайте з вершками.

12. Дістаньте форму з холодильника, вилийте шоколадно-вершкову масу рівним шаром. Знову відправте в холодильник і залиште до повного застигання.

13. Щоб зробити глазур, доведіть майже до кипіння вершки. Зніміть їх з вогню, додайте нарізаний дрібними кубиками шоколад і залиште на кілька хвилин, щоб шоколад повністю розчинився.

14. Дістаньте торт, акуратно зніміть бортики і покрийте готовий десерт глазур'ю.

Як тільки глазур повністю застигне, ви можете подавати торт"Деліс" до столу.

Приємного чаювання!

  • Бісквіт - 1 штука (з 5 яєць)
  • Консервовані персики - 500 грам
  • Желе персикове - 2 штуки (пакетика)
  • Шоколад - 200 грам
  • Вершки - 600 мілілітрів
  • Желатин - 1 Ст. Ложка
1. Для початку потрібно спекти повітряний бісквіт, який буде основою торта. У глибокій мисці збийте 5 жовтки з 150 грамами цукру. Додайте щіпку солі, трохи ваніліну і просіяне борошно, щоб замісити тісто. В кінці викладіть збиті до пишних піків білки і акуратно перемішайте.

Вилийте його в жароміцних форму і відправте в розігріту до 180 градусів духовку.

2. Готовий бісквіт викладіть на решітку, щоб він як слід охолов. До речі, бісквіт зовсім не обов'язково піч самим, можна його купити готовим.

3. Акуратно злийте сироп з банки з персиками, просочіть їм бісквіт.

4. Викладіть його в форму з роз'ємними бортами.

5. Наріжте невеликими шматочками персики, викладіть їх рівним шаром на бісквіт.

6. Розведіть желе в воді, ретельно перемішайте і вилийте в форму.

7. Акуратно поставте форму в холодильник і дайте желе добре застигнути.

8. Близько 120 шоколаду розтопіть на водяній бані.

9. Желатин розчиніть у невеликій кількості води.

10. Приблизно 500 мілілітрів вершків збийте.

11. Введіть желатин в шоколад і акуратно перемішайте. З'єднайте з вершками.

12. Дістаньте форму з холодильника, вилийте шоколадно-вершкову масу рівним шаром. Знову відправте в холодильник і залиште до повного застигання.

13. Щоб зробити глазур, доведіть майже до кипіння вершки. Зніміть їх з вогню, додайте нарізаний дрібними кубиками шоколад і залиште на кілька хвилин, щоб шоколад повністю розчинився.

14. Дістаньте торт, акуратно зніміть бортики і покрийте готовий десерт глазур'ю.

Як тільки глазур повністю застигне, ви можете подавати торт"Деліс" до столу.

Приємного чаювання!

Схожі рецепти