Рецепт Торт «чорний маклер» фото

Торт «чорний маклер»
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Борошно
Страви без випічки
На полуденок , На святковий стіл
Випічка , Солодке , Торти
Кількість порцій: 14-18
Час приготування: 2 г. 0 хв.

У скарбничку з простими і дивно смачними варіантами домашньої випічки хочу запропонувати вам додати торт"Чорний маклер" . Смачний корж і ніжний сметанний крем - це точно варто спробувати!

Опис приготування:

Випічка з варенням може бути не тільки простий, але і по-справжньому святковою. Цей тортик найкраще тому підтвердження. Для основи ви можете вибрати абсолютно будь-яке варення, яке є під рукою. Крім того, можна експериментувати з кремом. У сметану при бажанні можна додати згущене молоко.

  • Варення - 1 Склянка
  • Сода - 1 Ст. Ложка
  • Кефір - 1 Склянка
  • Яйце - 2 штуки
  • Вершкове масло - 100 грам
  • Крем - 150 грам
  • Цукор - 100 грам
  • Ванільний цукор - 1 Чайна ложка
  • Борошно - 2 склянки (приблизно)
  • Шоколад - За смаком (для прикраси)
  • Горіхи - За смаком (для прикраси)
торт
Підготуйте необхідні інгредієнти.
торт
У глибоку миску надішліть варення і додайте соду. Перемішайте і залиште на 40-60 хвилин.
торт
Кефір з'єднайте з яйцями. Якщо варення не дуже солодке, додайте 50 грам цукру.
торт
Збийте до однорідності і додайте склянку борошна. Перемішайте.
торт
Додайте варення.
торт
Потроху всипати борошно, щоб довести тісто до консистенції густої сметани.
торт
Форму змастіть маслом, присипте борошном і вилийте тісто. Випікайте корж в духовці при температурі 180 градусів близько 45 хвилин. Готовність коржа перевіряйте сухий шпажкою.
торт
Корж остудіть і розріжте на 2-3 шару.
торт
Для приготування крему збийте сметану з цукром і вершковим маслом.
торт
Просочіть коржі кремом.
торт
Зберіть тортик.
торт
Прикрасьте торт розтопленим або подрібненим шоколадом і горішками. Залиште просочуватися мінімум на пару годин.
торт
Приємного чаювання!

Схожі рецепти