Торт без випічки з рулетів
(покроковий рецепт з фото)
Хочу з вами поділитися, як зробити торт без випічки з рулетів. Ви вже повірте - оригінальніше ласощі ні ви, ні ваші домашні ще не пробували! смачно, незвично і дуже просто в приготуванні!
Такий ось рецепт приготування торта без випічки з рулетів, простий і оригінальний. Взагалі, ви можете навіть купити готові рулетики з різними смаками, а замість пісочного коржа використовувати корж із суміші масла і крекеру. Та й пасту ви зможете замінити чим завгодно - будь-яким топінгом, згущеним молоком або варенням. Загалом, будете самі експериментувати, а я ж тільки розповім, як зробити торт без випічки з рулетів!
- Шоколадна паста - 200 грам
- Корж бісквітний - 1 штука
- Корж пісочний - 1 штука
- Суміш для пудингу - 1 штука(1 пакетик)
- Молоко - 500 мілілітрів
- Цукор - За смаком
- Журавлина - За смаком (для прикраси)
1. Зробимо пудинг. В 4 столових ложках молока розводимо вміст пакетика, додаємо цукор і добре перемішуємо. Ставимо молоко, що залишилося на вогонь і доводимо до кипіння, знімаємо. Поступово вливаючи розчинений пудинг, перемішуємо суміш. Знову ставимо на вогонь, доводимо до кипіння і варимо ще хвилину. Знімаємо з вогню і охолоджуємо.
2. Корж з пісочного тіста викладаємо на дно форми, застеливши її перед цим плівкою. Просочуємо його сиропом, варенням або чимось на зразок коньяку або лікеру.
3. Корж з бісквітного тіста розстеляємо, змащуємо щедро шоколадною пастою, звертаємо рулетом. Розрізаємо на багато маленьких однакових рулетиков. Змащуємо пісочний корж тонким шаром пудингу і викладаємо рулетики.
4. Заливаємо молочним пудингом і відправимо в холодильник застигати. Коли схопиться - дістаємо і прикрашаємо ягодами. Готово!