Торт з рулетів
(покроковий рецепт з фото)
Побачивши таку красу, багато хто дивується, як приготувати торт з рулетів. Сьогодні розповім все секрети приготування цього десерту. Це ідеальний варіант для частування в теплу пору (особливо влітку).
Ви можете приготувати морозиво для начинки самостійно або купити вже готове. Можна використовувати декілька різновидів морозива. Готовий торт краще з'їсти відразу після приготування. До столу десерт подається холодним, його можна прикрасити карамельним топінгом.
- Білки - 6 штук
- Цукрова пудра - 1 Склянка
- Борошно - 0, 5 склянки
- Винний камінь - 1 щіпка
- Екстракт ванілі - 0, 5 чайних ложки
- Екстракт мигдалю - 0, 5 чайних ложки
- Сіль - 1 щіпка
- Какао - 2 Ст. Ложки
- Вершковий сир - 200 грам
- Морозиво - 150 грам(karamelynoe)
- Морозиво - 150 грам (шоколадне)
- Карамель - За смаком
1. У миску додайте винний камінь, екстракт мигдалю і ванілі, щіпку солі, какао, білки кімнатної температури, збивайте масу. Як тільки помітили, що утворюються міцні верхи, то порційно вводите цукрову пудру (0, 5 склянки). Після утворення міцних верхів потроху вводите просіяне борошно і залишилася цукрову пудру, перемішайте тісто лопаткою.
2. Змастіть пергамент рослинним маслом і викладіть тісто, розподіліть його по всьому листу і випікайте в розігрітій до 175 градусів духовці 15-20 хвилин.
3. Дістаньте деко, перекладіть бісквіт на рушник, акуратно зніміть пергамент.
4. Посипте бісквітний корж борошном і акуратно згорніть його рулетом, залиште його на 20-30 хвилин.
5. Розгорніть рулет і змастіть його вершковим сиром, потім знову згорніть рулет і залиште на 15-30 хвилин.
6. Гострим ножем розрізати рулет шматочками товщиною 1 сантиметр.
7. Форму застеліть харчовою плівкою, покладіть шматочки в форму одним шаром.
8. Всередину викладіть карамелеве морозиво, відправте форму в морозилку на 1 час.
9. Дістаньте заготовку і полийте морозиво карамельним топінгом.
10. Викладіть другий шар морозива (те ж саме або інший сорт), гарненько утрамбуйте його ложкою. Надішліть форму ще на 1 час в морозильную камеру.
11. Перед подачею на стіл дістаньте форму з тортом, акуратно дістаньте торт і перекладіть його на тарілку. Розріжте торт на шматочки і відразу подавайте його до столу.