Рецепт Торт з рулетів фото

Торт з рулетів
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто, Молочні продукти, Какао, Сир, Бісквітне тісто
Страви без випічки
На святковий стіл
Випічка, Торти

Побачивши таку красу, багато хто дивується, як приготувати торт з рулетів. Сьогодні розповім все секрети приготування цього десерту. Це ідеальний варіант для частування в теплу пору (особливо влітку).

Ви можете приготувати морозиво для начинки самостійно або купити вже готове. Можна використовувати декілька різновидів морозива. Готовий торт краще з'їсти відразу після приготування. До столу десерт подається холодним, його можна прикрасити карамельним топінгом.

  • Білки - 6 штук
  • Цукрова пудра - 1 Склянка
  • Борошно - 0, 5 склянки
  • Винний камінь - 1 щіпка
  • Екстракт ванілі - 0, 5 чайних ложки
  • Екстракт мигдалю - 0, 5 чайних ложки
  • Сіль - 1 щіпка
  • Какао - 2 Ст. Ложки
  • Вершковий сир - 200 грам
  • Морозиво - 150 грам(karamelynoe)
  • Морозиво - 150 грам (шоколадне)
  • Карамель - За смаком
торт з рулетів - фото крок 1
1. У миску додайте винний камінь, екстракт мигдалю і ванілі, щіпку солі, какао, білки кімнатної температури, збивайте масу. Як тільки помітили, що утворюються міцні верхи, то порційно вводите цукрову пудру (0, 5 склянки). Після утворення міцних верхів потроху вводите просіяне борошно і залишилася цукрову пудру, перемішайте тісто лопаткою.
торт з рулетів - фото крок 2
2. Змастіть пергамент рослинним маслом і викладіть тісто, розподіліть його по всьому листу і випікайте в розігрітій до 175 градусів духовці 15-20 хвилин.
торт з рулетів - фото крок 3
3. Дістаньте деко, перекладіть бісквіт на рушник, акуратно зніміть пергамент.
торт з рулетів - фото крок 4
4. Посипте бісквітний корж борошном і акуратно згорніть його рулетом, залиште його на 20-30 хвилин.
торт з рулетів - фото крок 5
5. Розгорніть рулет і змастіть його вершковим сиром, потім знову згорніть рулет і залиште на 15-30 хвилин.
торт з рулетів - фото крок 6
6. Гострим ножем розрізати рулет шматочками товщиною 1 сантиметр.
торт з рулетів - фото крок 7
7. Форму застеліть харчовою плівкою, покладіть шматочки в форму одним шаром.
торт з рулетів - фото крок 8
8. Всередину викладіть карамелеве морозиво, відправте форму в морозилку на 1 час.
торт з рулетів - фото крок 9
9. Дістаньте заготовку і полийте морозиво карамельним топінгом.
торт з рулетів - фото крок 10
10. Викладіть другий шар морозива (те ж саме або інший сорт), гарненько утрамбуйте його ложкою. Надішліть форму ще на 1 час в морозильную камеру.
торт з рулетів - фото крок 11
11. Перед подачею на стіл дістаньте форму з тортом, акуратно дістаньте торт і перекладіть його на тарілку. Розріжте торт на шматочки і відразу подавайте його до столу.

Схожі рецепти