Торт «автомат Kалашнікова»
(покроковий рецепт з фото)
Щоб зробити торт "автомат Kалашнікова" потрібно добре постаратися. Для обробки використовується темний крем і чорна мастика. Зліпити автомат краще за трафаретом з прямокутного бісквіта.
Щоб вирізати з тіста автомат, потрібно випекти прямокутний бісквіт. Візьміть шаблон з паперу або дитячий автомат і покажіть щось схоже. Попередньо бісквіт потрібно розрізати уздовж. Прошарками заготовку кремом, а якщо торт для дорослих, то раджу присмачити його коньяком. Заготівлю перед оформленням мастикою потрібно добре охолодити або навіть заморозити, щоб трималася форма поки ви будете працювати з мастикою. Можна для прикраси використовувати різні кольори мастики, а також крем і глазур. Успіхів і приємного апетиту!
- Яйце - 9 штук
- Борошно - 1, 5 склянки
- Цукор - 1, 5 склянки
- Олія - 300 грам
- Варене згущене молоко - 600 грам
- Какао - 2 Ст. Ложки
- Мастика - За смаком
Яйця збити з цукром в пишну піну.
Додати борошно і замісити тісто.
Випікати бісквіт приблизно 30-40 хвилин при 190-200 градусах, охолодити і розрізати.
Приготувати крем з масла, какао і згущеного молока.
Для оформлення торта використовуйте темну і іншу мастику.
Торт прошарками кремом за шаблоном виріжте силует автомата і прикрасьте його мастикою.