Рецепт Торт «автомат Kалашнікова» фото

Торт «автомат Kалашнікова»
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто
Вегетаріанське харчування, Низькокалорійні, Пісні страви
Для дітей, На святковий стіл
Випічка, Торти, Бісквітний торт

Щоб зробити торт "автомат Kалашнікова" потрібно добре постаратися. Для обробки використовується темний крем і чорна мастика. Зліпити автомат краще за трафаретом з прямокутного бісквіта.


Щоб вирізати з тіста автомат, потрібно випекти прямокутний бісквіт. Візьміть шаблон з паперу або дитячий автомат і покажіть щось схоже. Попередньо бісквіт потрібно розрізати уздовж. Прошарками заготовку кремом, а якщо торт для дорослих, то раджу присмачити його коньяком. Заготівлю перед оформленням мастикою потрібно добре охолодити або навіть заморозити, щоб трималася форма поки ви будете працювати з мастикою. Можна для прикраси використовувати різні кольори мастики, а також крем і глазур. Успіхів і приємного апетиту!

  • Яйце - 9 штук
  • Борошно - 1, 5 склянки
  • Цукор - 1, 5 склянки
  • Олія - 300 грам
  • Варене згущене молоко - 600 грам
  • Какао - 2 Ст. Ложки
  • Мастика - За смаком
торт
Яйця збити з цукром в пишну піну.
торт
Додати борошно і замісити тісто.
торт
Випікати бісквіт приблизно 30-40 хвилин при 190-200 градусах, охолодити і розрізати.
торт
Приготувати крем з масла, какао і згущеного молока.
торт
Для оформлення торта використовуйте темну і іншу мастику.
торт
Торт прошарками кремом за шаблоном виріжте силует автомата і прикрасьте його мастикою.

Схожі рецепти