Рецепт Торт «Анечка» фото

Торт «Анечка»
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто
Вегетаріанське харчування , Низькокалорійні , Пісні страви
На святковий стіл , 8 березня
Випічка , Солодке , Торти
Кількість порцій: 1
Час приготування: 2 г. 0 хв.

Пропоную вашій увазі дуже простий, але неймовірно смачний торт"Анечка" . Хрусткі коржі з найніжнішим сметанним кремом і горішками - ці ласощі сподобається і дорослим, і дітям.

Опис приготування:

Класичний і улюблений багатьма торт"Анечка" може приготувати вдома навіть початківець кулінар, за допомогою детальних інструкцій. Цей торт прикрасить будь-який святковий стіл, а його смак запам'ятається надовго.

  • Борошно - 2-3 склянок
  • Вершкове масло або маргарин - 100 грам
  • Мед - 100 грам
  • Крем - 500 грам(2 ст. Ложки в тісто, інше в крем.)
  • Горіхи - 100 грам
  • Яйце - 1 штука
  • Цукор - 2.5 склянки(1 стакан в тісто, інше в крем.)
  • Сода - 1 Чайна ложка
  • Оцет - 1 Чайна ложка
  • Фрукти - 2-3 штук (для прикраси)
торт
1. Рецепт приготування торта"Анечка" слід почати з простого тесту. Для цього необхідно збити яйця з цукром і дрібкою солі. Додати розм'якшене масло і рідкий мед (якщо мед зацукрувався, розтопити його на паровій бані). Надіслати в тісто сметану і соду, гашене оцтом. Поступово додавати борошно і вимішувати тісто.
торт
2. Акуратно намазати тестом папір для випічки або силіконовий килимок.
торт
3. Сформувати з тіста корж близько 0.5 см завтовшки і відправити в добре розігріту духовку.
торт
4. Через 5-7 хвилин корж буде готовий. Залишити його остигати. Також випікати всі інші коржі.
торт
5. Тим часом можна зайнятися кремом. Для цього необхідно змішати цукор зі сметаною. Можна додати дрібку ваніліну.
торт
6. Горіхи можна трохи обсмажити на сковороді. Подрібнити їх так, щоб залишалися невеликі шматочки. Трохи горіхів додати в крем (можна просто присипати коржі), інше залишити для прикраси.
торт
7. Коли всі коржі готові і злегка охолонули, можна формувати торт. Кожен корж рясно змастити кремом.
торт
8. Торт"Анечка" в домашніх умовах готовий. Залишилося присипати зверху і з боків торт горішками, а при бажанні прикрасити фруктами. Дати торту настоятися мінімум 2 годину.

Схожі рецепти