Рецепт Торт «Adidas» фото

Торт «Adidas»
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто
Вегетаріанське харчування, Низькокалорійні, Пісні страви
На святковий стіл
Випічка, Торти, Бісквітний торт

Цей рецепт приготування торта "адідас" є відмінним варіантом для тих, хто хоче зробити подарунок любителям спорту. Якщо складні композиції вам поки не під силу, вибирайте компромісний варіант.

Рецепт приготування торта Адідас досить простий. Для початку необхідно спекти бісквіт.

1. Акуратно відокремити білки від жовтків. Половину норми цукру всипати в жовтки і збити до повного розчинення цукру.

2. Білки збити до білого, всипати цукор і продовжувати збивати, поки білки не будуть триматися в мисці навіть якщо її перевернути догори дном.

3. Близько 1 столової ложки білків додати до жовтків і перемішати акуратно лопаткою.

4. Всипати просіяне борошно і ванілін.

5. Додати білки, що залишилися і з'єднати в однорідну масу, намагаючись не позбавити тісто легкості.

6. Викласти тісто в форму і відправити в духовку. Готовий бісквіт остудити на решітці і розрізати на 2 частини.

7. Поки печеться бісквіт можна зайнятися кремом. 200 грам вершкового масла збити зі згущеним молоком.

8. Додати в крем цілі або подрібнені ножем горіхи. Все ретельно перемішати.

9. На нижній корж бісквіта викласти крем і накрити другим коржем.

10. Вершкове масло збити і обмазати їм тортик з усіх боків. Надіслати в холодильник мінімум на 2 годину.

11. За цей час необхідно підготувати трафарет логотипу Адідаса, щоб було простіше працювати з мастикою.

12. Мастику тонко розкачати і накрити торт, розгладжуючи поверхню. Обрізати все зайве.

13. Частина мастики забарвити синім барвником. Розкачати тонко і вирізати елементи логотипу. Приклеїти на торт за допомогою водички. Торт Адідас в домашніх умовах готовий. При бажанні можна вирізати із залишків мастики вітальні букви або побажання.

  • Яйця - 4 штуки
  • Борошно - 120 грам
  • Цукор - 120-150 грам
  • Ванілін - 1 щіпка
  • Вершкове масло - 300 грам
  • Згущене молоко - 300 грам
  • Горіхи - 100 грам
  • Мастика - 800 грам
  • Харчовий барвник - 1 штука
Рецепт приготування торта Адідас досить простий. Для початку необхідно спекти бісквіт.

1. Акуратно відокремити білки від жовтків. Половину норми цукру всипати в жовтки і збити до повного розчинення цукру.

2. Білки збити до білого, всипати цукор і продовжувати збивати, поки білки не будуть триматися в мисці навіть якщо її перевернути догори дном.

3. Близько 1 столової ложки білків додати до жовтків і перемішати акуратно лопаткою.

4. Всипати просіяне борошно і ванілін.

5. Додати білки, що залишилися і з'єднати в однорідну масу, намагаючись не позбавити тісто легкості.

6. Викласти тісто в форму і відправити в духовку. Готовий бісквіт остудити на решітці і розрізати на 2 частини.

7. Поки печеться бісквіт можна зайнятися кремом. 200 грам вершкового масла збити зі згущеним молоком.

8. Додати в крем цілі або подрібнені ножем горіхи. Все ретельно перемішати.

9. На нижній корж бісквіта викласти крем і накрити другим коржем.

10. Вершкове масло збити і обмазати їм тортик з усіх боків. Надіслати в холодильник мінімум на 2 годину.

11. За цей час необхідно підготувати трафарет логотипу Адідаса, щоб було простіше працювати з мастикою.

12. Мастику тонко розкачати і накрити торт, розгладжуючи поверхню. Обрізати все зайве.

13. Частина мастики забарвити синім барвником. Розкачати тонко і вирізати елементи логотипу. Приклеїти на торт за допомогою водички. Торт Адідас в домашніх умовах готовий. При бажанні можна вирізати із залишків мастики вітальні букви або побажання.

Схожі рецепти