Рецепт Торт «адажіо» фото

Торт «адажіо»
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто , Ягоди , Полуниця
Вегетаріанське харчування , Низькокалорійні , Пісні страви
На святковий стіл , 8 березня
Випічка , Торти
Кількість порцій: 1
Час приготування: 4 г. 0 хв.

Пропоную вам спробувати неймовірно вишуканий і смачний тортик, зовнішній вигляд якого гідний найкращих кондитерських майстерень. Рецепт приготування торта & Quot; адажіо& Quot; доступний кожному.

Опис приготування:

Приготувати торт"Адажіо" в домашніх умовах можна не тільки з полуницею, але і з іншими ягодами за смаком. Цей неймовірної краси тортик прикрасить будь-який святковий стіл, а головне - його із задоволенням їдять і дорослі, та діти.

  • Печиво - 125 грам
  • Борошно - 350 грам
  • Розпушувач - 3 чайних ложки
  • Цукор - 200 грам
  • Вершкове масло - 125 грам
  • Какао - 2 Ст. Ложки
  • Яйця - 4 штуки
  • Рослинна олія - 100 мілілітрів
  • Йогурт - 500 мілілітрів
  • Молочний шоколад - 200 грам
  • Полуниця - 500 грам
  • Желатин - 30 грам
  • Вершки - 400 грам
торт
1. Рецепт приготування торта"Адажіо" розділений на 4 етапу, однак по суті тут немає нічого складного. Почати необхідно з приготування нижнього коржа. Для цього потрібно подрібнити в крихту печиво.
торт
2. Вершкове масло розтопити і влити до крихті. При бажанні подрібнити печиво можна качалкою, залишивши досить великі шматочки.
торт
3. Додати близько 75 грам цукру, а також просіяне з розпушувачем борошно. Все ретельно перемішати і викласти в форму, сформувавши високі бортики.
торт
4. Окремо з'єднати 200 грам просіяного борошна і какао.
торт
5. Додати розпушувач, 100-125 грам цукру, 4 яйця, рослинне масло і близько 100 грам йогурту. Збити міксером до однорідності.
торт
6. Отримане тісто вилити у форму з печивом. Відправити в розігріту духовку і випікати близько 25 хвилин. Готовий корж добре остудити.
торт
7. Наступним етапом необхідно подрібнити 100 грам шоколаду, при бажанні з йогуртовим наповнювачем.
торт
8. Полуницю вимити, просушити і нарізати такими ж шматочками. Трохи присипати цукром або цукровою пудрою.
торт
9. Желатин залити теплою водою і залишити на 5-7 хвилин.
торт
10. Вершки тим часом збити в міцну піну.
торт
11. Желатин прогріти, не доводячи до кипіння. Додати пару ложок вершків і акуратно перемішати. Потім перекласти до решти вершків.
торт
12. Сюди ж викласти полуницю і шоколад. Все акуратно перемішати.
торт
13. Викласти на корж і розрівняти верх. Відправити в холодильник на 45-60 хвилин для застигання.
торт
14. Желатин знову залишити в теплій воді для набухання. Окремо з'єднати йогурт і цукор, ретельно перемішати.
торт
15. На водяній бані розтопити шоколад.
торт
16. Желатин прогріти, не дозволяючи йому кипіти. Додати йогурт (спочатку пару ложок, потім решті), ретельно перемішати. Вилити розтоплений шоколад.
торт
17. Залити торт, розрівнюючи поверхню, і відправити в холодильник мінімум на 2-2.5 годину.
торт
18. Коли торт"Адажіо" в домашніх умовах готовий його потрібно акуратно витягнути з форми. При бажанні зверху тортик можна прикрасити розтопленим шоколадом і свіжими ягодами полуниці.

Схожі рецепти