Торт 20 хвилин без випічки
(покроковий рецепт з фото)
Любіть прості десерти, які вимагають мінімум часу і зусиль? Тоді ви напевно оціните цей рецепт. Я хочу показати вам, як приготувати торт за 20 хвилин без випічки. Zaintrigovanи? запам'ятовуйте!
Тоненький корж, ніжна йогуртово-вершкова прошарок, свіжі фрукти і ягоди ... Цей тортик - ідеальний десерт для дорослих і дітей. В даному випадку використовується банан і ківі, а для прикраси - полуниця. Але ви можете взяти будь-які фрукти і ягоди, які є у вас під рукою. Йогурт може бути як натуральним, так і фруктовим.
- Печиво - 200 грам
- Вершкове масло - 100 грам
- Йогурт - 500 грам
- Вершки - 200 грам
- Желатин - 10 грам
- Ягоди і фрукти - За смаком (банан, ківі, полуниця)
1. Насамперед потрібно зайнятися коржем. Печиво подрібніть в крихту, влийте розтоплене вершкове масло. Акуратно перемішайте, викладіть у форму з роз'ємними бортами і щільно притисніть руками. Поки можна прибрати корж в холодильник.
2. Желатин розчиніть у невеликій кількості води. Додайте трохи (близько 50 мл) теплих вершків і перемішайте.
3. Очистіть і наріжте невеликими кубиками ківі. Надішліть в сотейнику на вогонь і прогрійте кілька хвилин, щоб з'явився сік.
4. Вершки збийте і викладіть в йогурт. Додайте ківі, желатин і перемішайте акуратно.
5. На корж викладіть нарізану тонкими скибочками банан. Вилийте йогуртовую основу. Усе, тортик готовий і може відправлятися в холодильник.
6. Щоб торт добре застиг, дайте йому не менше 4 годин. Перед подачею можна прикрасити його полуницею або іншими ягодами за смаком. Смачного!