Томатний суп-пюре з куркою
(покроковий рецепт з фото)
Яскравий, соковитий і ароматний супчик сподобається любителям легкої, але смачної їжі. Рецепт приготування томатного супу-пюре з куркою стане відмінним доповненням вашого меню.
Для приготування томатного супу-пюре з куркою нам знадобляться соковиті і стиглі помідори. Готувати будемо спочатку пюре, воно буде основою нашого супу. Крім помідор я ще додаю кабачки - вони дуже соковиті і тому суп буде більш наваристим і не в'язким. Подавати можна суп з грінками і зеленню.
- Куряче філе - 1 штука
- Кабачок - 2 штуки
- Морквина - 1-2 штук
- Цибуля - 1 штука
- Помідори - 4 штуки
- Часник - 1-2 зубчиків
- Оливкова олія - 2 Ст. Ложки
- Спеції, зелень - За смаком

Підготуйте інгредієнти.

Зробіть пюре з томатів, найкраще в блендері.

Ріжемо кабачки на середні шматочки, можна кубиками.

Ріжемо дрібно цибулю і моркву кубиками, обсмажуємо в маслі.

Додаємо в цибулі курку, нарізану теж шматочками. Обсмажуємо хвилин 6.

Потім додаємо кабачки. Спочатку все разом трохи обсмажуємо, потім заливаємо трохи водою, тушкуємо хвилин 20. Якщо що - додайте ще води.

Потім додаємо пюре. Можна додати цукру трохи.

Якщо буде вам здаватися, що сильно густо виходить - додайте ще води або вина.
Готуємо ще хвилин 10.
До готового томатного супу-пюре з куркою додаємо зелень і грінки. Смачного!
Готуємо ще хвилин 10.
До готового томатного супу-пюре з куркою додаємо зелень і грінки. Смачного!