Тісто як пух
(покроковий рецепт з фото)
Ви знаєте, як приготувати тісто як пух? Давайте почнемо, і не турбуйтеся, нічого складного в цьому немає. Це не тільки швидко, але і дуже просто. Кефір, дріжджі, борошно і кілька простих маніпуляцій!
Тісто легке як пух підійде для випічки будь-якої складності. Я вважаю за краще використовувати його в якості основи для пиріжків з начинкою або великих закритих / відкритих солодких пирогів. Опануйте цим простим рецептом, і ваша випічка гарантовано вийде на якісно новий рівень!
- Кефір - 1 Склянка
- Масло рослинне - 1/2 склянки
- Цукор - 1 Ст. Ложка
- Сіль - 1 Чайна ложка
- Дріжджі сухі - 10 грам
- Борошно - 3 склянки

Вливаємо в глибоку миску кефір, а потім масло. Прогріваємо масу в мікрохвильовці або на плиті до теплого стану.

Засипаємо цукор.

Перемішуємо і вводимо сіль. Знову перемішуємо до повного розчинення.

В окрему ємність засинаємо просіяне борошно.

Вводимо дріжджі.

І заливаємо все кефіром з маслом.

Замішуємо тісто і відправляємо його в тепле місце на півгодини.

Готово!