Тісто на ряжанка для пиріжків
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 4-5
Час приготування: 3 г. 0 хв.
Не знаю, як ви, а я прямо обожнюю останнім часом готувати смажені у фритюрі пиріжки. А цей рецепт приготування тіста на ряжанка для пиріжків найкраще підходить! Рекомендую всім спробувати!
Опис приготування:
Такий простий рецепт тесту на ряжанка для пиріжків мені подобається тим, що приготувати випічку можна дуже легко, не бігаючи в магазин у пошуках невідомих і труднонаходімих інгредієнтів. Тут все відмінно працює разом, тісто відмінно піднімається, обминається і ліпиться, так що можу впевнено вам цей рецепт рекомендувати!
- Ряжанка - 200 мілілітрів
- Цукор - 100 грам
- Борошно - 600 грам
- Яйця - 2 штуки
- Вершкове масло - 50 грам
- Дріжджі сухі - 1.5 чайних ложки
- Начинка - За смаком (у мене - зелена цибуля і варені яйця)
1. Ряжанку подогреем, розведемо в ній цукор і дріжджі, залишимо так, поки не підуть бульбашки. Далі в опару додамо розм'якшене масло і яйця, перемішаємо до однорідності, а потім починаємо потроху всипати борошно.
2. Нехай тісто настоїться два години при кімнатній температурі, щоб воно піднялося і стало пишніше рази в два. Обминали його, залишаємо ще на годину підніматися. Потім вже робимо коржики.
3. От і все! У центр кожного коржика відправимо начинку, защипніть краю і обсмажити пиріжки на великій кількості масла з усіх боків.
4. Смачного!