Тісто на ряжанка для пиріжків
(покроковий рецепт з фото)
Не знаю, як ви, а я прямо обожнюю останнім часом готувати смажені у фритюрі пиріжки. А цей рецепт приготування тіста на ряжанка для пиріжків найкраще підходить! Рекомендую всім спробувати!
Такий простий рецепт тесту на ряжанка для пиріжків мені подобається тим, що приготувати випічку можна дуже легко, не бігаючи в магазин у пошуках невідомих і труднонаходімих інгредієнтів. Тут все відмінно працює разом, тісто відмінно піднімається, обминається і ліпиться, так що можу впевнено вам цей рецепт рекомендувати!
- Ряжанка - 200 мілілітрів
- Цукор - 100 грам
- Борошно - 600 грам
- Яйця - 2 штуки
- Вершкове масло - 50 грам
- Дріжджі сухі - 1.5 чайних ложки
- Начинка - За смаком (у мене - зелена цибуля і варені яйця)
1. Ряжанку подогреем, розведемо в ній цукор і дріжджі, залишимо так, поки не підуть бульбашки. Далі в опару додамо розм'якшене масло і яйця, перемішаємо до однорідності, а потім починаємо потроху всипати борошно.
2. Нехай тісто настоїться два години при кімнатній температурі, щоб воно піднялося і стало пишніше рази в два. Обминали його, залишаємо ще на годину підніматися. Потім вже робимо коржики.
3. От і все! У центр кожного коржика відправимо начинку, защипніть краю і обсмажити пиріжки на великій кількості масла з усіх боків.
4. Смачного!