Тісто на кефірі в хлібопічці
(покроковий рецепт з фото)
Таке тісто відмінно підійде для випічки пирогів, рулетка, булочок і так далі. З ним легко працювати, виходить здобним і дуже смачним. Ідеальний варіант для зайнятих господинь.
Тісто з кефіром виходить дуже пишним і ніжним, на ньому можна робити практично, що завгодно. Важливо не переборщити з цукром. Якщо не хочете занадто солодке тісто, додайте його менше. В іншому рецепт, як приготувати тісто на кефірі в хлібопічці, дуже простий!
- Борошно пшеничне - 500 грам
- Цукор - 3 Ст. Ложки
- Сіль - 2 чайних ложки
- Масло рослинне - 5 Ст. Ложок
- Кефір 1% - 300 мілілітрів
- Сухі дріжджі - 3 чайних ложки

Просіваємо борошно в велику глибоку тарілку.

Засипаємо борошно в хлібопічку. Додаємо зверху цукор, сіль і рослинне масло.

Заливаємо зверху кефір.

Засипаємо дріжджі і перемішуємо все.

Закриваємо кришку хлібопічки і ставимо програму для тесту. Програма розрахована на 2 годин 20 хвилин.

Після звукового сигналу вимикаємо піч і дістаємо тісто. Воно готове.