Рецепт Хліб на кефірі в хлібопічці фото

Хліб на кефірі в хлібопічці
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто, Борошно, Молочні продукти, Кефір
На полуденок, На сніданок
Випічка, Хліб

Як приємно прокинутися рано вранці від запаху свіжоспеченого хліба. У наше століття техніки не обов'язково для цього жити в селі. Досить хлібопічки і цього рецепта хліба на кефірі в хлібопічці.

Коли в будинку з'являється хлібопічка, перший час не обійтися без експериментів. Рецептів для цього агрегату безліч. І поки збереш свою колекцію, перепробуєш не один десяток. Ну що ж, внесу в вашу скарбничку ще один рецепт: "хліб на кефірі в хлібопічці" . Як завжди все гранично просто. Пробуйте!

  • Борошно - 400 грам
  • Дріжджі - 1 Чайна ложка
  • Кефір - 270 мілілітрів
  • Рослинна олія - 1 Ст. Ложка
  • Цукор - 1 Ст. Ложка
  • Сіль - 1 Чайна ложка
хліб на кефірі в хлібопічці - фото крок 1
У мисці змішати кефір, рослинна олія, цукор і сіль.
хліб на кефірі в хлібопічці - фото крок 2
До перемішаним компонентів додати дріжджі і просіяне борошно. Перемішати, викласти в чашу хлібопічки.
хліб на кефірі в хлібопічці - фото крок 3
Вибрати режим "основний", або "французький", або "італійський хліб" (тривалість 4 годину). Після готування дати хлібу охолонути не менше 8 годин. Після цього можна збирати хліб в пакет. Смачного!

Схожі рецепти