Тісто для пирога з капустою
(покроковий рецепт з фото)
Тісто для пирога з капустою найкраще робити дріжджовим. Начинка з капусти все-таки готується на олії, а дріжджове тісто його добре забере. Пиріг виходить пишним і смачним.
Тісто для пирога з капустою я готую не надто здобним, але все ж рецепт не бідна, тісто виходить смачним. Звичайно, приготування тіста має багато секретів. Найголовніший - додавати сіль і масло в самому кінці замісу. Борошно треба додавати поступово, вона буває різної якості і тому багато вам скажуть, що точна кількість борошна вказати важко. Тісто не можна занадто забивати борошном, але воно повинно відставати від рук, для цього треба його добре вимісити. Тісто для пирога з капустою треба зробити легким і повітряним. Загалом, читайте рецепт, Щоб дізнатися, як приготувати тісто для пирога з капустою - там все написано. Хай щастить!
- Борошно пшеничне - 500 грам (вищий сорт)
- Молоко - 200 мілілітрів
- Дріжджі - 30 грам (або 7 гр сухих дріжджів)
- Яйце - 2 штуки
- Цукор - 1 Ст. Ложка (в опару)
- Масло рослинне - 100 мілілітрів (без запаху)
- Сіль - 1 За смаком