Рецепт Тісто для пирога з капустою фото

Тісто для пирога з капустою
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Італійська кухня
Тісто, Борошно
Пісні страви
На швидку руку
Випічка, Пироги

Тісто для пирога з капустою найкраще робити дріжджовим. Начинка з капусти все-таки готується на олії, а дріжджове тісто його добре забере. Пиріг виходить пишним і смачним.


Тісто для пирога з капустою я готую не надто здобним, але все ж рецепт не бідна, тісто виходить смачним. Звичайно, приготування тіста має багато секретів. Найголовніший - додавати сіль і масло в самому кінці замісу. Борошно треба додавати поступово, вона буває різної якості і тому багато вам скажуть, що точна кількість борошна вказати важко. Тісто не можна занадто забивати борошном, але воно повинно відставати від рук, для цього треба його добре вимісити. Тісто для пирога з капустою треба зробити легким і повітряним. Загалом, читайте рецепт, Щоб дізнатися, як приготувати тісто для пирога з капустою - там все написано. Хай щастить!


  • Борошно пшеничне - 500 грам (вищий сорт)
  • Молоко - 200 мілілітрів
  • Дріжджі - 30 грам (або 7 гр сухих дріжджів)
  • Яйце - 2 штуки
  • Цукор - 1 Ст. Ложка (в опару)
  • Масло рослинне - 100 мілілітрів (без запаху)
  • Сіль - 1 За смаком
тісто для пирога з капустою - фото крок 1
У глибокий посуд влити тепле молоко і розвести дріжджі, додати цукор і 3 ст.Ложки борошна. Добре розмішати, накрити і поставити в тепле місце підніматися.
тісто для пирога з капустою - фото крок 2
Коли опара виросте, додати яйця, більшу частину борошна і розмішати.
тісто для пирога з капустою - фото крок 3
Додати решту борошна, сіль і масло. Можна вимісити тісто за допомогою міксера.
тісто для пирога з капустою - фото крок 4
Тісто перекласти в змащену маслом посуд і дати добре піднятися, обминаючи його 2-3 рази.
тісто для пирога з капустою - фото крок 5
Тісто готове приблизно через 40 хвилин.

Схожі рецепти