Тісто для пиріжків з сосискою
(покроковий рецепт з фото)
Найважливіше в пиріжках з сосискою - це правильно приготувати для них тісто, і я хочу запропонувати вам свій рецепт тесту, з яким пиріжки вийдуть дуже пишними і неймовірно смачними.
Це не правда, що така випічка подобається тільки дітям, я знаю багато дорослих, які теж не проти поласувати цими пиріжками. І оскільки я досить часто їх готую, сьогодні я хочу розповісти вам, як зробити тісто для пиріжків з сосискою, яке подобається мені найбільше. При випіканні воно стає дуже ніжним і повітряним, а готується досить легко і швидко. В принципі, з цим простим рецептом тіста для пиріжків з сосискою можна зробити багато іншої випічки, наприклад, різні пироги або булочки.
- Борошно - 1, 5 склянки
- Вода - 0, 5 склянки
- Пакетик швидкодіючих дріжджів - 0, 5 штуки (пол пакетика)
- Цукор - 1 Ст. Ложка
- Масло рослинне - 1 Ст. Ложка
- Сіль - 1/4 чайних ложки
- Сосиски - 500 грам
Для початку нам потрібно трохи нагріти воду і змішати її з дріжджами, рослинним маслом, цукром і сіллю.
В отриману суміш ми починаємо всипати потроху борошно і замішувати тісто.
Приготоване тісто накриваємо рушником і залишаємо в теплому місці на 40 хвилин, після закінчення часу його слід ще раз обмять.
Потім все як завжди, розгортає тісто в тонкий пласт і вирізаємо з нього смужки (ширина близько 3 см).
Загортаємо сосиски в тісто з усіх боків і відправляємо в духовку, випікаємо пиріжки до рум'яного золотистого кольору.
Приємного всім апетиту!