Рецепт Тісто для пиріжків в хлібопічці фото

Тісто для пиріжків в хлібопічці
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто , Субпродукти , Сосиски
На полуденок , Для дітей , Полудень
Випічка , Пиріжки
Кількість порцій: 15-20
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Повітряне і м'яке тісто для пиріжків з будь-якою начинкою сьогодні для нас приготує хлібопічка, а ми будемо в цей час відпочивати. Ділюся рецептом тіста для пиріжків в хлібопічці - користуйтеся!

Опис приготування:

Рецепт приготування тіста для пиріжків в хлібопічці дуже простий і можна сказати класичний. Загалом, все як завжди дуже легко, ми просто закладаємо інгредієнти, і вибираємо режим, інше на совісті хлібопічки, а ми спокійно займаємося своїми справами. Найскладніше тут для - це вибрати начинку. І зараз я із задоволенням розповім, як зробити тісто для пиріжків в хлібопічці дуже легко, швидко і смачно.

  • Борошно - 3 склянки
  • Дріжджі сухі - 2 чайних ложки
  • Вода - 1 Склянка
  • Цукор - 1 Ст. Ложка
  • Сіль - 2 чайних ложки
  • Масло рослинне - 0, 5 склянки
тісто для пиріжків в хлібопічці - фото крок 1
Насамперед всипаємо в ємність хлібопічки цукор і сіль.
тісто для пиріжків в хлібопічці - фото крок 2
Воду змішуємо з маслом і так же вливаємо в контейнер.
тісто для пиріжків в хлібопічці - фото крок 3
Далі борошно і сухі дріжджі. Потім ми закриваємо кришку і встановлюємо режим"Заміс тесту" .
тісто для пиріжків в хлібопічці - фото крок 4
Через півтори години ми отримуємо готове тісто ідеальне консистенції.

Схожі рецепти