Тісто для пиріжків в хлібопічці
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 15-20
Час приготування: 1 г. 0 хв.
Повітряне і м'яке тісто для пиріжків з будь-якою начинкою сьогодні для нас приготує хлібопічка, а ми будемо в цей час відпочивати. Ділюся рецептом тіста для пиріжків в хлібопічці - користуйтеся!
Опис приготування:
Рецепт приготування тіста для пиріжків в хлібопічці дуже простий і можна сказати класичний. Загалом, все як завжди дуже легко, ми просто закладаємо інгредієнти, і вибираємо режим, інше на совісті хлібопічки, а ми спокійно займаємося своїми справами. Найскладніше тут для - це вибрати начинку. І зараз я із задоволенням розповім, як зробити тісто для пиріжків в хлібопічці дуже легко, швидко і смачно.
- Борошно - 3 склянки
- Дріжджі сухі - 2 чайних ложки
- Вода - 1 Склянка
- Цукор - 1 Ст. Ложка
- Сіль - 2 чайних ложки
- Масло рослинне - 0, 5 склянки
Насамперед всипаємо в ємність хлібопічки цукор і сіль.
Воду змішуємо з маслом і так же вливаємо в контейнер.
Далі борошно і сухі дріжджі. Потім ми закриваємо кришку і встановлюємо режим"Заміс тесту" .
Через півтори години ми отримуємо готове тісто ідеальне консистенції.