Рецепт Тісто для піци в хлібопічці фото

Тісто для піци в хлібопічці
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Італійська кухня
Тісто
Пісні страви
На швидку руку
Випічка , Піца
Кількість порцій: 3-5
Час приготування: 30 хв.

Піца полюбилася багатьом з-за того, що додати в неї можна будь-який продукт. Але часто забувають, що головне - правильно приготувати тісто, тому пропоную простий рецепт тіста для піци в хлібопічці.

Опис приготування:

Якщо у вас є в господарстві цей агрегат, то рецепт приготування тіста для піци в хлібопічці повинен обов'язково вами випробуватися. З такого тесту у вас вийде відмінний корж для справжньої італійської піци, ароматний і смачний навіть сам по собі. А якщо врахувати, що часу це багато не відніме, пропоную вам назавжди відязикатися від покупних заготовок для піци.

1. Обов'язково для початку просеем борошно, і тільки тоді додамо її в контейнер хлібопічки.

2. Тепер в борошні робимо поглиблення, і туди закладаємо дріжджі, сіль, і вливаємо олію.

3. Потроху вливаємо чисту воду (найкраще злегка теплу), і злегка перемішати всі інгредієнти, щоб дріжджі вступили в контакт з водою.

4. От і все! Встановлюємо контейнер назад в хлібопічку, і встановлюємо режим замісу тіста для піци, або ж, якщо такого у вас немає, ставимо на звичайний режим замісу тіста.

Такий ось простий рецепт тіста для піци в хлібопічці вас точно порадує якістю і смаком тесту, але ви також можете додати при замісі кілька чайних ложечок цукру, - тоді ваше тісто вийде більш ароматним, але і більш здобним. Так що факт, яка повинна бути ваша піца - вирішувати тільки вам. Приємною готування!


  • Борошно - 400 грам
  • Дріжджі сухі - 2 чайних ложки
  • Масло оливкове - 2 Ст. Ложки
  • Вода - 2 склянки
  • Сіль - 0.5 чайних ложки
Якщо у вас є в господарстві цей агрегат, то рецепт приготування тіста для піци в хлібопічці повинен обов'язково вами випробуватися. З такого тесту у вас вийде відмінний корж для справжньої італійської піци, ароматний і смачний навіть сам по собі. А якщо врахувати, що часу це багато не відніме, пропоную вам назавжди відязикатися від покупних заготовок для піци.

1. Обов'язково для початку просеем борошно, і тільки тоді додамо її в контейнер хлібопічки.

2. Тепер в борошні робимо поглиблення, і туди закладаємо дріжджі, сіль, і вливаємо олію.

3. Потроху вливаємо чисту воду (найкраще злегка теплу), і злегка перемішати всі інгредієнти, щоб дріжджі вступили в контакт з водою.

4. От і все! Встановлюємо контейнер назад в хлібопічку, і встановлюємо режим замісу тіста для піци, або ж, якщо такого у вас немає, ставимо на звичайний режим замісу тіста.

Такий ось простий рецепт тіста для піци в хлібопічці вас точно порадує якістю і смаком тесту, але ви також можете додати при замісі кілька чайних ложечок цукру, - тоді ваше тісто вийде більш ароматним, але і більш здобним. Так що факт, яка повинна бути ваша піца - вирішувати тільки вам. Приємною готування!

Схожі рецепти