Тісто для Губад
(покроковий рецепт з фото)
Gubadiya - це татарський святковий пиріг. Пропоную вам рецепт простого тесту для Губад, який мені був розказаний справжньою татаркою, знає толк в місцевій кухні.
Розповім вам класичний рецепт приготування тіста для Губад. В даному рецепті я використовував самі прості і доступні інгредієнти: борошно, яйця, олія, сметану і сіль. Тісто виходить еластичним і з ним легко і приємно працювати. Нижче покроковий рецепт приготування тіста для Губад. Успіхів!
- Борошно - 2 склянки
- Крем - 5 Ст. Ложок
- Яйце - 1 штука
- Вершкове масло - 100 грам
- Розпушувач - За смаком
- Сіль - За смаком

Перетріть вершкове масло з двома склянками борошна.

Додайте сіль і розпушувач, перемішайте.

Додайте яйце і сметану, добре перемішайте.

Додайте ще борошна і замішати тісто. Готове тісто покладіть в кульочок. Тримайте в холодильнику пів години.