Рецепт Тісто для чебуреків з м'ясом фото

Тісто для чебуреків з м'ясом
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто , Борошно , М'ясо , Фарш
Пісні страви , Веганські страви
На швидку руку
Випічка
Кількість порцій: 10
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Хрустке тісто і соковита начинка - все це про смачні чебуреки. Ця випічка особливо популярна в Східній Європі. Ви самі зробите такі. Підкажу рецепт, як приготувати тісто для чебуреків з м'ясом.

Опис приготування:

Ви зможете зробити такі чебуреки від початку і до кінця. Тісто для них готую на основі сиру «Рікотта», тому у нього приємний смак і дуже хрустка текстура. Для начинки підійде будь-яке м'ясо (або кілька його видів). Чебуреки варто гарненько заліпити, щоб під час обсмажування вони не розкрилися і соковита начинка не виявилася на сковороді.

  • Rikotta - 1 Склянка
  • Яйця - 1 штука
  • Борошно - 1-1, 5 склянки
  • Сіль, перець - За смаком
  • Розпушувач - 1 щіпка
  • Свинячий фарш - 250 грам (саморобний)
  • Цибуля - 0, 5 штуки
  • Вода - 3 Ст. Ложки
тісто для чебуреків з м'ясом - фото крок 1
1. У чашу міксера викладіть сир, додайте яйця, борошно, щіпку солі і розпушувач.
тісто для чебуреків з м'ясом - фото крок 2
2. За допомогою спеціальної насадки замісіть тісто і відкладіть його в холодильнику на час приготування начинки.
тісто для чебуреків з м'ясом - фото крок 3
3. Змішайте разом подрібнений ріпчаста цибуля (можна зелений) і свинячий фарш, посоліть і поперчіть за смаком, влийте воду.
тісто для чебуреків з м'ясом - фото крок 4
4. Сформуйте з тіста невелику ковбаску і розріжте її на шматочки.
тісто для чебуреків з м'ясом - фото крок 5
5. Кожен шматочок розкачайте в тонкий корж (за розміром приблизно з тарілку).
тісто для чебуреків з м'ясом - фото крок 6
6. Викладіть на одну сторону коржа начинку.
тісто для чебуреків з м'ясом - фото крок 7
7. Загорніть порожню сторону на начинку і гарненько притисніть краю (спочатку вручну, а потім виделкою).
тісто для чебуреків з м'ясом - фото крок 8
8. Розігрійте сковороду з рослинним маслом і викладіть чебуреки, обсмажуйте на слабкому вогні під закритою кришкою до готовності.
тісто для чебуреків з м'ясом - фото крок 9
9. Подавайте чебуреки гарячими відразу після обсмажування.

Схожі рецепти