Тісто для чебуреків з м'ясом
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 10
Час приготування: 1 г. 0 хв.
Хрустке тісто і соковита начинка - все це про смачні чебуреки. Ця випічка особливо популярна в Східній Європі. Ви самі зробите такі. Підкажу рецепт, як приготувати тісто для чебуреків з м'ясом.
Опис приготування:
Ви зможете зробити такі чебуреки від початку і до кінця. Тісто для них готую на основі сиру «Рікотта», тому у нього приємний смак і дуже хрустка текстура. Для начинки підійде будь-яке м'ясо (або кілька його видів). Чебуреки варто гарненько заліпити, щоб під час обсмажування вони не розкрилися і соковита начинка не виявилася на сковороді.
- Rikotta - 1 Склянка
- Яйця - 1 штука
- Борошно - 1-1, 5 склянки
- Сіль, перець - За смаком
- Розпушувач - 1 щіпка
- Свинячий фарш - 250 грам (саморобний)
- Цибуля - 0, 5 штуки
- Вода - 3 Ст. Ложки
1. У чашу міксера викладіть сир, додайте яйця, борошно, щіпку солі і розпушувач.
2. За допомогою спеціальної насадки замісіть тісто і відкладіть його в холодильнику на час приготування начинки.
3. Змішайте разом подрібнений ріпчаста цибуля (можна зелений) і свинячий фарш, посоліть і поперчіть за смаком, влийте воду.
4. Сформуйте з тіста невелику ковбаску і розріжте її на шматочки.
5. Кожен шматочок розкачайте в тонкий корж (за розміром приблизно з тарілку).
6. Викладіть на одну сторону коржа начинку.
7. Загорніть порожню сторону на начинку і гарненько притисніть краю (спочатку вручну, а потім виделкою).
8. Розігрійте сковороду з рослинним маслом і викладіть чебуреки, обсмажуйте на слабкому вогні під закритою кришкою до готовності.
9. Подавайте чебуреки гарячими відразу після обсмажування.