Рецепт Тістечка з вишнею фото

Тістечка з вишнею
(покроковий рецепт з фото)

Американська кухня
Ягоди, Вишня
Вегетаріанське харчування
Для дітей, Десерт
Випічка, Торти

Рецепт приготування тістечок з вишнею, коричневим маслом і ванільним екстрактом.

За цим рецептом у вас вийде приблизно 16 тістечок 5х5 см.

  • Вершкового масла - 7 Ст. Ложок
  • Ванільного екстракту - 1/4 чайних ложки
  • Солі - 1 щіпка
  • Яйця - 2 штуки
  • Солі - 1 щіпка
  • Борошна - 1/4 склянки
  • Ванільного екстракту - 1 Чайна ложка
  • Вишні - 450 грам
тістечка з вишнею - фото крок 1
1. Зробити тісто. Розігріти духовку до 190 градусів. Вистелити пергаментним папером.
За допомогою гумового шпателя або виделкою змішати в середній мисці розтоплене вершкове масло, цукор і ванільний екстракт. Додати борошно і сіль і перемішати до однорідності. Викласти тісто на підготовлений лист і подушечками пальців рівномірно притиснути його до поверхні. Випікати до золотистої скоринки, близько 18 хвилин. Викласти тісто на стійку і дати охолонути. Підтримувати температуру духовки. Вийняти кісточки з вишні.
тістечка з вишнею - фото крок 2
2. Зробити начинку. Вершкове масло нарізати кубиками. Нагріти масло в середній каструлі на середньому вогні, поки воно не стане горіхового кольору, часто помішуючи і уважно стежачи за ним, близько 6 хвилин. Відразу ж вилити масло коричневого кольору в мірний стаканчик і дати злегка охолонути. Збити цукор, яйця і сіль в середній мисці міксером. Додати борошно, ванільний екстракт і збити до однорідної маси. Поступово збити з коричневим маслом віночком.
тістечка з вишнею - фото крок 3
3. Викласти вишню на охолоджене тісто.
тістечка з вишнею - фото крок 4
4. Ретельно полити коричневим маслом зверху. Випікати близько 40 хвилин.
тістечка з вишнею - фото крок 5
5. Дати охолонути на стійці і нарізати на квадрати дуже гострим ножем. Тістечка можна приготувати за один день вперед і зберігати при кімнатній температурі, більшу кількість днів - в холодильнику.

Схожі рецепти