Рецепт Тірамісу фото

Тірамісу
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Італійська кухня
Молочні продукти, Какао, Сир, Яйця, Маскарпоне
Вегетаріанське харчування
На полуденок, На святковий стіл, День народження
Солодке, Десерти, Тірамісу

Хто не пробував жодного разу божественний італійський десерт тірамісу, той просто щасливчик. Адже його чекає незабутня подорож в світ насолоди найніжнішим і повітряним ласощами. Вперед!

Хочу поділитися з усіма охочими рецептом, як приготувати тірамісу. Насправді складності в цьому практично ніякої немає. Потрібно всього лише придбати необхідні продукти, а готується цей десерт і зовсім без випічки, що дуже зручно. Sladkoezhki, впевнена, будуть просто підкорені смаком цих ласощів. Та й інших теж порадує настільки ніжний і вишуканий смак.

  • Маскарпоне - 400 грам
  • Яйця - 5 штук
  • Цукрова пудра - 0, 5 склянки
  • Коньяк - 2 Ст. Ложки
  • Розчинна кава - 250 мілілітрів
  • Спвоярді - 1 штука (упаковка)
  • Какао-порошок - 2 чайних ложки
  • Шоколад гіркий - За смаком (для прикраси.)
1
Відокремте жовтки від білків.
2
Жовтки збийте з цукровою пудрою до збільшення обсягу в кілька разів.
3
Додайте маскарпоне і перемішайте.
4
Білки збийте в міцну піну. З'єднайте з сирною сумішшю і добре перемішайте.
5
Приготуйте каву і додайте до нього коньяк.
6
Печиво умочуйте в каву і тут же викладайте в креманки.
7
Покрийте печиво сирно-яєчної сумішшю. Можна зробити два шари. Надішліть в холодильник.
8
Через 2 години вийміть з холодильника і посипте какао-порошком і прикрасьте шматочками шоколаду. Смачного!

Схожі рецепти