Тірамісу
(покроковий рецепт з фото)
Хто не пробував жодного разу божественний італійський десерт тірамісу, той просто щасливчик. Адже його чекає незабутня подорож в світ насолоди найніжнішим і повітряним ласощами. Вперед!
Хочу поділитися з усіма охочими рецептом, як приготувати тірамісу. Насправді складності в цьому практично ніякої немає. Потрібно всього лише придбати необхідні продукти, а готується цей десерт і зовсім без випічки, що дуже зручно. Sladkoezhki, впевнена, будуть просто підкорені смаком цих ласощів. Та й інших теж порадує настільки ніжний і вишуканий смак.
- Маскарпоне - 400 грам
- Яйця - 5 штук
- Цукрова пудра - 0, 5 склянки
- Коньяк - 2 Ст. Ложки
- Розчинна кава - 250 мілілітрів
- Спвоярді - 1 штука (упаковка)
- Какао-порошок - 2 чайних ложки
- Шоколад гіркий - За смаком (для прикраси.)
1
Відокремте жовтки від білків.
2
Жовтки збийте з цукровою пудрою до збільшення обсягу в кілька разів.
3
Додайте маскарпоне і перемішайте.
4
Білки збийте в міцну піну. З'єднайте з сирною сумішшю і добре перемішайте.
5
Приготуйте каву і додайте до нього коньяк.
6
Печиво умочуйте в каву і тут же викладайте в креманки.
7
Покрийте печиво сирно-яєчної сумішшю. Можна зробити два шари. Надішліть в холодильник.
8
Через 2 години вийміть з холодильника і посипте какао-порошком і прикрасьте шматочками шоколаду. Смачного!