Рецепт Тірамісу з Сливка фото

Тірамісу з Сливка
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Італійська кухня
Молочні продукти , Вершки , Сир , Яйця , Шоколад , Маскарпоне
Вегетаріанське харчування
На полуденок , Для дітей , На святковий стіл , Десерт , Полудень , День народження
Солодке , Десерти , Тірамісу
Кількість порцій: 4-6
Час приготування: 5 г. 0 хв.

М'який вершковий десерт тірамісу має безліч варіацій в сучасному світі. Підлаштувати його під свій смак можливо, але зберегти основну ідею важливо. Даний рецепт - один з класичних.

Опис приготування:

В ідеальному складі цих ласощів є сир"Маскарпоне" , яйця і печиво"Савоярді" . З цими інгредієнтами ви отримаєте справжній десерт з Італії, який я і описала. Дізнайтеся про те, як приготувати тірамісу на вершках. Створення не така складна, як може здатися, головне - дотримуватися всю технологію і порядок кроків.

  • Маскарпоне - 225 грам
  • Яєчний жовток - 2 штуки
  • Цукор - 5 Ст. Ложок
  • Коньяк або лікер - 1 Ст. Ложка
  • Вершки жирні - 200 мілілітрів
  • Еспрессо зварений - 100 мілілітрів
  • Лікер горіховий - 50 мілілітрів
  • Печиво"Савоярді" - 8 штук
  • Шоколад темний - 110 грам
  • Какао - За смаком
тірамісу з Сливка - фото крок 1
На водяну баню поставте суміш з цукру (4 ст. Ложки), жовтків і коньяку. Постійно заважайте суміш протягом 5 хвилин. Потім приберіть її остигати. Додайте маскарпоне і ретельно перемішайте.
тірамісу з Сливка - фото крок 2
В іншому посуді збийте вершки з цукром, що залишився до стійких піків. Потім акуратно з'єднайте сирну масу з вершками.
тірамісу з Сливка - фото крок 3
Змішайте еспрессо з горіховим лікером. Умочіть в суміш"Савоярді" . Шоколад натріть на дрібній тертці.
тірамісу з Сливка - фото крок 4
Тепер зберіть тірамісу. На дно форми або форм викладіть 1/3 вершкової маси. Далі - половину печива і трохи шоколаду. Потім - вершковий шар, знову"Савоярді" і шоколад. Зверху - вершкова маса, яку посипте шоколадом і какао. Uber тірамісу 4 години в холодильник. Приємною дегустації!

Схожі рецепти