Рецепт Тірамісу з Сливка фото

Тірамісу з Сливка
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Італійська кухня
Молочні продукти, Вершки, Сир, Яйця, Шоколад, Маскарпоне
Вегетаріанське харчування
На полуденок, Для дітей, На святковий стіл, Десерт, Полудень, День народження
Солодке, Десерти, Тірамісу

М'який вершковий десерт тірамісу має безліч варіацій в сучасному світі. Підлаштувати його під свій смак можливо, але зберегти основну ідею важливо. Даний рецепт - один з класичних.

В ідеальному складі цих ласощів є сир "маскарпоне", яйця і печиво "савоярді" . З цими інгредієнтами ви отримаєте справжній десерт з Італії, який я і описала. Дізнайтеся про те, як приготувати тірамісу на вершках. Створення не така складна, як може здатися, головне - дотримуватися всю технологію і порядок кроків.

  • Маскарпоне - 225 грам
  • Яєчний жовток - 2 штуки
  • Цукор - 5 Ст. Ложок
  • Коньяк або лікер - 1 Ст. Ложка
  • Вершки жирні - 200 мілілітрів
  • Еспрессо зварений - 100 мілілітрів
  • Лікер горіховий - 50 мілілітрів
  • Печиво "савоярді" - 8 штук
  • Шоколад темний - 110 грам
  • Какао - За смаком
тірамісу з Сливка - фото крок 1
На водяну баню поставте суміш з цукру (4 ст. Ложки), жовтків і коньяку. Постійно заважайте суміш протягом 5 хвилин. Потім приберіть її остигати. Додайте маскарпоне і ретельно перемішайте.
тірамісу з Сливка - фото крок 2
В іншому посуді збийте вершки з цукром, що залишився до стійких піків. Потім акуратно з'єднайте сирну масу з вершками.
тірамісу з Сливка - фото крок 3
Змішайте еспрессо з горіховим лікером. Умочіть в суміш "савоярді" . Шоколад натріть на дрібній тертці.
тірамісу з Сливка - фото крок 4
Тепер зберіть тірамісу. На дно форми або форм викладіть 1/3 вершкової маси. Далі - половину печива і трохи шоколаду. Потім - вершковий шар, знову "савоярді" і шоколад. Зверху - вершкова маса, яку посипте шоколадом і какао. Uber тірамісу 4 години в холодильник. Приємною дегустації!

Схожі рецепти