Тірамісу з молоком
(покроковий рецепт з фото)
Чого тільки не придумають: ось і вегетаріанський десерт тірамісу з'явився! Він готується на основі соєвого молока, какао, маргарину, манної крупи і традиційного печива "савоярді" . До речі, дуже смачно!
Перед вами простий рецепт приготування тірамісу з молоком. Всі інгредієнти для даного рецепта можна знайти в звичайному супермаркеті (навіть соєве молоко). Власне, десерт відрізняється за смаком від традиційного тірамісу. Думаю, що такий варіант приготування припаде до смаку людям, які звикли до вегетаріанської кухні. Хай щастить!
- Печиво "савоярді" - 12 штук
- Молоко соєве - 250 мілілітрів
- Манна крупа - 5 Ст. Ложок
- Цукор - 8 Ст. Ложок
- Вода - 100 мілілітрів
- Ванілін - 2 мілілітра
- Сік лимона - 2 Ст. Ложки
- Маргарин - 80 грам
- Кава натуральна - 80 мілілітрів
- Какао - 2 Ст. Ложки
Заваріть міцну каву. Швидко занурте в кава печиво, потім викладіть його в форму (1 шар).
Додайте в соєве молоко воду, доведіть до кипіння.
Змішайте манну крупу з цукром. Засипте масу в молоко, варіть до загустіння. Додайте маргарин, ванілін і лимонний сік. Перемішайте і збийте.
Викладіть половину крему на печиво. Зверху - знову шар печива і крем.
Присипаємо верхівку десерту какао порошком. Ставимо тірамісу на ніч в холодильник. Смачного!