Рецепт Тирамісу в невеликих мисках фото

Тирамісу в невеликих мисках
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня
Молочні продукти , Сир , Маскарпоне
Вегетаріанське харчування
На святковий стіл , Фуршет
Десерти , Тірамісу
Кількість порцій: 6-8
Час приготування: 45 хв.

Всім справжнім шанувальникам італійської кухні, а особливо - ніжних десертів, пропоную цей простий рецепт тірамісу в креманках. Від такого десерту просто неможливо відірватися!

Опис приготування:

Неймовірно зручно готувати тірамісу в креманках в домашніх умовах, так як десерт виходить порційних, і його не потрібно різати при подачі. Зверху можна також прикрасити листком м'яти або доповнити маленької ягідкою, наприклад.

  • Маскарпоне - 0.5 кілограма
  • Savojardi - 22 штук
  • Яйце - 3-4 штук
  • Цукор - 2-3 Ст. Ложок
  • Лікер - За смаком
  • Какао - 2-3 Ст. Ложок
тирамісу в невеликих мисках - фото крок 1
1. Жовтки відокремте від білків і збийте з цукром.
тирамісу в невеликих мисках - фото крок 2
2. Заваріть чашечку кави, дайте йому охолонути. Потім перелийте в підходящу ємність і з'єднайте з лікером за смаком (в даному випадку це"Бейлиз" , однак ви можете використовувати в рецепті приготування"Тірамісу в креманках" навіть ром або коньяк, наприклад).
тирамісу в невеликих мисках - фото крок 3
3. Окремо збийте в міцну піну білки.
тирамісу в невеликих мисках - фото крок 4
4. До збитим жовтків викладіть маскарпоне.
тирамісу в невеликих мисках - фото крок 5
5. Збийте до однорідності.
тирамісу в невеликих мисках - фото крок 6
6. Потім додайте білки, акуратно все перемішайте. От і все: крем для тірамісу в креманках в домашніх умовах готовий.
тирамісу в невеликих мисках - фото крок 7
7. Савоярді опускайте в каві і викладайте на дно креманки.
тирамісу в невеликих мисках - фото крок 8
8. Потім шар крему, і знову печиво.
тирамісу в невеликих мисках - фото крок 9
9. І так до верху. Рівним шаром намажте крем в самому кінці.
тирамісу в невеликих мисках - фото крок 10
10. Рясно посипте какао і відправте в холодильник. Якщо час дозволяє, залиште десерт на 2-4 годину, щоб він як слід просочився. Ось і весь рецепт, як зробити тірамісу в креманках.
Смачного!

Схожі рецепти