«тертий» пиріг з сиром
(покроковий рецепт з фото)
Хочу поділитися з усіма дуже простим, але смачним і неймовірно ніжним, тане в роті рецептом. Тут ви дізнаєтеся, як приготувати «Тертий» пиріг з сиром. Він стане відмінним пригощанням для гостей.
Цей пиріг не тільки смачний, але і економний, тому як продукти для його приготування часто, можна без проблем знайти в холодильнику. Сир можна використовувати домашній або покупний. Пирога можна надати будь-яку форму. До столу його подають вже остиглим.
- Борошно - 1, 5 склянки
- Вершкове масло - 100 грам
- Яйця - 1 штука
- Цукор - 1 Склянка
- Сир - 200 грам
- Розпушувач - 1 Чайна ложка
1
У миску викладіть 2/3 склянки цукрового піску, вбийте яйце і додайте розпушувач, перемішайте.
2
Вершкове масло заздалегідь викладіть з холодильника, викладіть його в миску, ще раз все перемішайте.
3
Борошно заздалегідь просійте і порційно додавайте в миску, Замісити тісто і розділити на 2 частини. Одну скачайте в кульку, загорніть в харчову плівку і приберіть на 30 хвилин в морозильник.
4
У миску викладіть сир і додайте до нього цукровий пісок, перемішайте.
5
У форму для випікання викладіть пергамент, розкачайте одну частину тіста і викладіть тонким шаром у форму.
6
Розподіліть сирну начинку по всьому тесту. Дістаньте тісто з морозилки і натріть його на крупній тертці поверх сиру.
7
Випікайте в розігрітій до 200 градусів духовці 30-40 хвилин. Дістаньте пиріг з духовки і остудіть, а вже потім нарізуйте шматочками.