Теплий салат з козячим сиром
(покроковий рецепт з фото)
Кохаю, коли в страві поєднуються різні текстури і яскраві смаки. Такі відчуття не залишать вас байдужими. Так сталося і в цьому рецепті. Він дивує і радує оригінальністю. Варто спробувати!
У цьому варіанті вийшло поєднати м'яку капусту, хрусткий сир і кисло-солодкі ягоди. Страву можна їсти в якості повноцінного обіду або додати до м'яса. Але для початку прочитайте про те, як приготувати теплий салат з козячим сиром. При всій своїй оригінальності салат вимагає всього 20 хвилин на приготування.
- Брюссельська капуста - 500 грам
- Козиний сир - 180 грам
- Борошно пшеничне - 30 грам
- Панірувальні сухарі - 60 грам
- Сушена журавлина - 30 грам
- Мигдальні пелюстки - 30 грам
- Яйце - 1 штука
- Оливкова олія - 2 Ст. Ложки
- Бальзамічний оцет - 2 Ст. Ложки
- Сіль - За смаком
- Чорний мелений перець - За смаком
1. Капусту промийте і тонко наріжте.
2. Потім викладіть її в розігріту олію на сковороду. Додайте сіль і перець. Гасіть капусту протягом пари хвилин.
3. Потім перекладіть її в салатницю. Додайте мигдаль і ягоди. Перемішайте.
4. Сир наріжте шайбочками. Спочатку обваляйте їх у борошні.
5. Далі - в яйці і suharyah.
6. Потім обсмажте сир в невеликій кількості олії з обох боків до хрусткої скоринки.
7. Подавайте теплий салат з капусти, зверху виклавши сир. Смачного!