Салат з сочевиці з козячим сиром
(покроковий рецепт з фото)
Сочевиця для мене є улюбленим бобовим рослиною. І я часто вибираю її для гарніру. Але іноді з нею готую нові страви, які теж стають улюбленими. Цей рецепт саме з таких.
Пропоную вам дізнатися про те, як приготувати салат з сочевиці з козячим сиром. Поєднання оригінальне, але здається таким знайомим і смачним. Навіть не розумієш, чому раніше не поєднувала ці інгредієнти. Заправка буде солодкуватої і пікантною одночасно. Отримані блюдом можна наїстися на обід.
- Сочевиця - 200 грам
- Козиний сир - 90 грам
- Курячий бульйон - 500 мілілітрів
- Оливкова олія - 50 мілілітрів
- Стебло селери - 2 штуки
- Морква - 1 штука
- Лавровий лист - 1 штука
- Петрушка - 1-2 штук (гілочки)
- Лимонний сік - 2 Ст. Ложки
- Чебрець сухий мелений - 0, 5 чайних ложки
- Дижонская гірчиця - 1 Чайна ложка
- Мед - 1 Чайна ложка
- Сіль - 0, 5 чайних ложки
- Чорний мелений перець - 0, 25 чайних ложки
- Часник - 1 зубчик
1. Відваріть сочевицю по інструкції на упаковці до готовності в бульйоні з лавровим листом.
2. Поки сочевиця вариться, наріжте дрібними кубиками моркву і селеру. Нарубите петрушку.
3. З готової сочевиці злийте воду, остудіть її.
4. Тепер з'єднайте всі інгредієнти з рецепту, крім сиру.
5. Все перемішайте. В кінці додайте сир шматочками. Смачного!